30. maaliskuuta 2013

Turha päivitys

Yläkroppa on jo aikalailla kondiksessa. Makuulle meno/sieltä nousu on ainoastaan enää kipeetä ja aamulla yön jäljiltä on vähä kankia olo mut se menee ohi ku liikkuu. Tänään pysty jo yskimäänki kunnol ilman kipua.

Niin väsy ettei jaksa kirjoittaa nyt estetunnista jonka vedin Ditellä. Et se ois tiedossa huomenna. Taino ei ees oo väsy, kun sellanen mukavan rentoutunut kun on ollut tallitöissä ja nyt suihkun jälkee saa olla koko illan vapaalla. Vuoden viimeistä päikkää viedään, joudun kyllä luultavasti joku viikonloppu tekemään yhden päivän kun joudun olemaan tiistaina pois puolustusvoimien tarkastuksen takia.

Mielettömän kivaa kun säät on jo parantunut, vaikka kädet on siitä huolimatta ihan kuivat kun joutuu aamulla jäisiä lukkoja paljaalla kädellä sulattelemaan.. Kohta alkaa ne kauniit loskakelit ja tarhojen siivous ja onneks mä en oo sillon päikässä. Sitä saa tulevaisuudessa tehä niin mukavasti että oon nyt ihan kiitollinen etten joudu siihen.

Tallitöiden lisäks oon tehnyt vähän passihoitoja ja eilen repäsin ja kävin napsimassa kuviakin. Huonoja tuli, aurinko oli väärällä puolella Hinkulaa, hevonen oli liian lähellä aitaa/tai söi ja taustan lumi paloi joka kuvassa. Tosin tänään selailin vähän nettiä ja kuvausvinkkien avulla sain maneesissa ratsastustunnista suht selviä kuvia. Ei julkasukelposia, mutta parempia kuin aikasemmin.

Tilannekatsaus on se että Sepi vähä niinku pääsi irti, nyt ollaanki menty ketju turvan päältä. :D Teuvokin oli hetken kuumeessa, mutta ei ollu pahasti enää tänään.

Mulla oli jotain asiaakin, mutta mitäköhän se oli.


Wande

Viima

Harjakainen

Aino

Aino

Harjakainen              
  
Aino

5 kommenttia

 1. nyt alex jotai postausta kehiin.. :D: tässähä alkaa jo truu fanit olee kärsimättömiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! :D Luonnoksissa on, kuhan saan tänään vielä kuvat siihen. (:

   Poista
 2. Hei Alex, onko tuon Ainon oikea nimi True Colour? Onko se (saatanan paskapää!!) takaisin Hinkulassa? :D Mutta jos on sama kaveri, niin komeaksihan se on kasvanut! Tai no oli se komea varsanakin. Melko neiti vain ;)

  VastaaPoista
 3. Onhan se. :D Mä en oo viel oikee lämmenny tuon ulkonäölle, näissä kuvissa se näyttää jopa suht nätiltä. Mut kyllä se (vielä) on musta käyttäytyny tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Joo, älysin sitten vähän myöhemmin lukea blogistasi, että se samainen kiusankappale se on :) Ei se kauhean paha silloinkaan ollut, kun 2-vuotiaana Hinkulaan saapui, mutta onnistui viiltämään hokilla kannan auki. Tuli aivan järkyttävän syvä haava. Ja sitä sitten päikässä hoidettiin, ja sehän ei neidille tietenkään kelvannut. Purki jokaikisen virityksen pois, pälli meinasi levitä :D Ulkona oli sellaiset -30 astetta pakkasta, joten pakko oli haava suojata, ettei herkkä iho palellu.

  Muistan useaankin otteeseen virittäneeni pinteliä ja pumpulia ja animalintexiä ja mitähän kaikkea siihen jalkaan. Ja kaksi kumipuutsia päälle. 10 minuuttia ja neiti Houdini oli irti siitä suojauksesta. Että otti päähän! :D

  Ja aivan päikän loppumetreillä, herra Vääränen tuli kertomaan, että ei sitä olisi tarvinnut paketoida kuin silloin tälläin. Että hyvin onneksi kulki (jo silloin) tuo informaatio.

  Terveisin hooässä

  VastaaPoista