16. maaliskuuta 2013

Päivitystä

Yleistä lätinää tiedossa niinku otsikko jo sanookin. Olishan mulla kirjotettavana kaksi postausta uusista hevostuttavuuksista, mutta ne vielä venailee kuvia.


1. Ollaa tosiaan menos koulun kans Tampereen hevosmessuille ja saan vapaalipunkin Peninalta. (: Jään vain illalla Tampereelle ja sieltä Peninan kyydillä lähden kattelee kesätyöpaikan tiloja. Sieltä sitten meen Espooseen jatkaa tatuoinnin loppuun.
2. Muutama raoh10 luokan oppilas käviki jo kysymäs mua heidä Match Showhun tuomariks, jossa mulla olisi sit kaverina joku opettajista. Ja mähä en ikinä osaa sanoa ei..
3. Mulla on ainoastaan ekasta ja tokasta jaksosta tekemättä eläinlääkinnän koe, vaikka tietääkseni sen tein. Tosin onhan se voinu hylkyynkin mennä..
4. Ei mitään kerrottavaa, munhan piti osallistua mutta tuli kyllä liian pian mun tasoon nähden.
5. Sain pullaa ja kahavii!
6. Nykyset passit ainakin vikan jakson on nyt Make, Vihuri sekä Riina.

Ostoslistalla ihan lähiaikoina ois kannukset ja kisahousut. Kisatakki onkin siskon käsis et se vähä muokkailis ja pienentäis sitä. Kisahanskat ja saappaat onkin iha viime aikoina ostettu että kaikki pitäis sitten kai olla kohta huhtikuun koulukisoihin.. Hevosvalinta kyllä vielä puuttuu.

http://borjes.webkaupat.info/i%5C1195.jpg
Dominon ratsastushousut
Kuva Börjes

Autokoulun lasku vei sen verran mukavasti että tässä kuussa ei oo ollu varaa käydä valmennuksis joka ottaa mielettömästi päähän. :|

piirsin kauniita koulun oreja päikkävihkoon.. :D

Tällä hetkellä oonkin vapaaehtoisesti päikässä. Piti olla työvoimapula ni suostuin tulemaan päikkäämään keskiviikko illasta maanantai aamuun ja torstai illalla meitä oli 11 päikkääjää, normaalisti kun on jotakin 5-7..


Sain mielettömät kehut anatomian kurssista, vaik numeroks ei sitte tullutkaan kun kakkonen johon oon pettynyt. Ope kyllä sano että nostaa voi vaikka seuraavana vuonna vasta.
Ollaa jotain numeroita jo saatu, matikan kursseja yritin opelta jo kysellä mutta ei ulkoo muistanut et pääsinkö ees läpi.. :DD
Äikkä1 K3
Äikkä4 H2
Ruotsi H2
Anatomia ja fysiologia H2 

auta kesää syä lunta
sh o. Vincent Lax

1 kommentti

  1. Heh, meilläki oli aikanaan tallilla kirjotettu luutiin noita nimiä Harry Potterista :D

    VastaaPoista