22. maaliskuuta 2013

Kolme lempivarustettani

Mulla on tosi vähän itse hevosvarusteita eikä omaa hevosta niin vaihtoehtoja ei ole kyllä kovinkaan paljoa.
Viimeiset Haksun loimetkin annoin Porvooseen.
Kuitenkin nää kolme on selkeesti ylitse muiden, vaikka toi viiminen vaikuttaakin ehkä vähän oudolta..

Ratsastushanskat
Oon rakastunut kaikkiin mun hanskoihin aina, mut nämä ovat olleet parhaimmat vaikka nyt pelkäänkin että mun uudet Roecklit vetää ohi vielä joku päivä.. :D Ostin nää Eurohunterin kesähanskat muutama vuosi sitten jollain 10 eurolla ja siitä lähtien oon pitänyt näitä kesät talvet. Hanskat on hyvännäköset ja tuntuset ja kesällä hengittää mukavasti.
Talviratsastussaappaat
Ratsastuksessa maailman inhottavinta on sormien ja varpaiden jäätyminen ja näiden saappaiden ansiosta jälkimmäisestä ollaan päästy! Nää on ihan uudet ja ekat kunnolliset mun ratsastussaappaat, joten sekin luo niihin tiettyä tunnearvoa jo nyt. Snowdonia -talviratsastussaappaat.
Päällinen on nubukkinahkaa ja sisällä on 100 prosenttista lampaanvillaa. Börjesistä ostetut 170 eurolla.


Kavioharja
Useimpien mielestä maailman turhin harja ja ei tällä munkaan mielestä pahempia mitään tee. Tämä kyseinen harja tuli Haksun mukana ja se unohtui minulle kun myin hevosen varusteineen. Toisaalta se on ollut persoonallinen muisto Haksusta ja se on päässyt töihin jatkossakin, ensin Riolle ja seuraavaksi Pänkille. Tarkoitus olisi jatkossakin kierrättää harjaa tärkeille hevosilleni. Seuraavaksi harjaan tulisi Riinan nimi.

2 kommenttia

  1. Mulla on myös noi eurohunterin hanskat ja ne on iha parhaat! :D nyt vuoden käytön jälkeen ruvenneet rikkoutumaan ja pakko ostaa samanlaiset uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Löysin blogis sattumalta ja vaikuttaa aika kivalta (: jään seurailee!

    VastaaPoista