25. maaliskuuta 2013

Sairaslomaa

Otinpa vähän osumaa.

Koko viime viikko meni jotenki tosi tönkösti, aika kulu mielettömän hitaasti ja sattui tyhmiä mokia. Kengitin tiistaina ihan kehnosti sekä ohjeistin toista epähuomiossa  väärin ja hänenkin työ kusi. Perjantaina Harjakainen oli hetken käytävällä vermeissään vapaana kun otin suitsia pois niin tippu päitsetkin alas..

Noh, sunnuntaina olo oli tosi kiva. Huomasin et rästitehtävissä ei ookkaan enää paljo tehtävää, aurinko paisto ja puhtia oli koko tälle viikolle ihan kunnolla. Tarkotus oli tänään maanantaina ajaa Harjakainen, mennä illalla Hinkulan estekisoihin kuvaamaan ja hoidella ja pajjailla paljon Riinaa ja hoitaa Ainolle vermeet kondikseen.

Eipä pitkälle pötkitty kun sattu oma ihan järkyttävän töhö moka kun yritin viedä kahden hevosen välistä näille vielä melko tuntematonta Ainoa. Tutunkin hevosen kohdalla on ihan ymmärrettävää että nää kaksi molemmilta puolilta kiinni olevaa pakoeläintä hermostuu kun väliin änkee kolmas ja minä fiksuna menen väliin kun huomaan että Vili aikoo potkasta. Ja sehän potkas molemmilla hokkikengillään suoraan rintakehää, sain kuitenkin tungettua Ainon lähimpään karsinaan. Toisaalta oon ihan kiitollinen reflekseistäni, koska Aino ei oo koulun hevonen ja se on meidän vastuulla.

Hävettää miten järkyttävän tyhmästi tein. 5 vuotta oon suht turvallisesti hevosten kanssa päässyt ja oon osannut toimia ja nyt alkaa tapahtua maailman tyhmimpiä mokia. Yks päivä annoin ihan sujuvasti vaan kahen orin haistella toisiaan.. Pitäis ehkä vähä herätellä itteään.

Terveyskeskus suostu antamaan torstaiseksi asti sairaslomaa ja koitan käydä koulun omalla lääkärillä sitten uusiksi jos olo ei oo ees vähän parantunut. Meen kyllä kouluun ihan normaalisti, paitsi kengitys taitaa huomiselta jäädä ja ehkä myös keskiviikon ratsastus.

Ibumaxia naamaan! Jonkin aikaa osuman jälkeen henki ei kulkenut normaalisti, mutta nyt jo kulkee. Toinen puoli rintakehästä on vähän turvonnut, sekä liikkuminen sattuu jonkin verran myös selkärangassa ja lapaluissa. Oon kiitollinen että se oli rintakehä eikä kylkiluut.
Mulla alkais päikkäkin torstaina, mutta oottelen sinne asti ja katson pitääkö pyytä lisää sairaslomaa.


3 kommenttia