23. maaliskuuta 2013

RIP

SHINY MAY "Sani"
lv-t
2009-2013

sh-r
2006-2013Maanantaina pitäis puhdistaa Vihurin varusteet Ainolle..

6 kommenttia

 1. Kuin kaks vielä noin nuorta kopua laitettiin monttuun? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sani oli kyllä jotenkin yllätys kaikille, se meni monttuun kuulemma vain sen takia ettei se juossut. Hinkulan ravureilla ei ole tarkoituskaan hakea rahaa, joten ite en tajua tätä. Ja täällä on vähän se tyyli että ketään ei myydä, vaan jos se halutaan pois niin valinta on monttu.
   Vihurilla murtui kavioluu ja valitettavasti Hinkulla ei taida olla rahoja ja mahdollisuuksia kuntouttaa hevosia vaikka niin toivoisi, kun tällä hetkellä Riinakin on kuntoutuksella. :( Tosin en tiedä miten pahasti Vihurin kavioluu meni, välttämättä ei se olisi edes pystynyt enää juoksemaan kuntoutuksenkaan jälkeen.

   Poista
 2. Ikävää, nuoria hevosia, joilla teoriassa pitäisi olla vielä pajon vuosia jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Ai Vihurikin?? Voi kauhea :( Ja Sani (alias Sönkkö). Kyllä ne on siellä epätoivosempiakin kaakkeja ties miten kauan elättäneet (esim. Mala, Maisa), jännä että Saninkin sitten heivasivat. Onhan siellä tuntsareitakin, eikö se kelvannut edes siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :/ Toi Sani oli kyl hassu kun tuntsariksi tosiaan olis sopinut. Mut ehkä siinä oli tallimestareilla jokin syvempikin tarkoitus..? Tai sitten tuntsareita on tarpeeksi?

   Poista
 4. Ehkä se ei vaan miellyttänyt tallimestareiden makumaailmaa. Eikö siellä tuntsaritkin ala olla melko iäkkäitä, että pakkohan se on sitäkin kalustoa jossain vaiheessa uusia. Jokatapauksessa vähän surullista.

  - hooässä

  VastaaPoista