5. maaliskuuta 2013

Jakso 4

MA TEHDA SEN. 

Nimittäin selvisin koko amiksen ainoasta jaksosta jossa on pelkästään attoaineita. Vielä puuttuu ainakin kaksi englantia, äikkä2, kemia ja fysiikka, mutta nämä on sekoitettu ammattiaineiden sekaan.
Mä sain kuin sainkin äikkä1 ja ruotsin portfoliot tehtyä ja palautettua, vaikka epäilin sitä jo vahvasti. Työelämätiedon ja äikkä3 portfoliot lupasin palauttaa loman jälkeen, jollon teen myös ruotsin sanakokeet. Päädyin siihen etten tehnyt ruotsin koetta. Matikan kokeista en välttämättä selvinnyt edes ykkösen arvosanalla, mutta matikka1 mulla on kuitenkin jo hyväksluettu joten se ei haittaa mitään.
Äikkä1:sestä tuli kolmonen, muita numeroita ei olla vielä kuultu.

Jakso 4


Odotukset;
 
Ravi - Jee, tosin en näin talvisin tiedä miten ihanaa on lähteä -20 asteen pakkasessa maanantai aamulla ajamaan hevosia, mutta opettaja on kiva ja hevoset kivoja ni mikäs tässä.

Yrityksen perustaminen - Joo-o, ei juurikaa kinosta, mutta toisaalta haluun itelleni joskus vielä yrityksen ni yritän oikeasti keskittyä. Sitten joskus oon kyllä unohtanut jo kaiken oppimani. Varsinkin kun tässä on opettaja jolle vahingossa piilovittuilen ja tuntuu että se laskee numeroani.. :D

Kengitys - Parasta, tartteeko edes selittää.

Lihashuolto - Toivon et voin kurssin jälkeen sanoa samaa kun kengityksestä. Oon jo muutamaan otteeseen meinannu mennä hevoshierojakoulutukseen, mutta se maksaa sellaset 2000e..

Työsuojelu - Plaah, varmaan ihan peruskauraa jonka kaikkien luulis tajuavan.

Ratsastaminen - Parasta, tartteeko edes selittää.

Jalostuksen perusteet - Jassoo.. No okei, asia kiinnostaa jonkin verran koska haluaisin viel joskus itelleni tamman ja tältä varsoja ja ois ihan kiva tietää asiasta ees ne perusteet.

Varsanopetus - Voi olla tosi kivaa, voi olla tosi veemäistä.. Toivon et kärsivällisyys riittää.

Hevosen elinkaari - Kaippa tuolla istuu, kun opettaja on kuitenki kiva.

Kasvituotanto - Plaah, tartteeks ees selittää? Meinasin jo Pemolla delaa niihi viljelytunteihin.

Näyttelytoiminta - Ihan jees kai, oon ihan suht kiinnostunut näyttelyistä ja kiva tietää lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti