Lukijoille

Sivulle on selitetty ihmisiä ja paikkoja, jotta uusien lukijoiden olisi helpompi hypätä teksteihini mukaan.

Honkalan tila: Pieni maalaistonttimme, jossa on oman kotimme lisäksi viiden hevosen täysihoitotalli sekä Playsson.netin showroom.

Mauno ja Rex: Tällä hetkellä blogin päätähdet, Rex vähän enemmän sivumpana. Molemmat ovat minun ja Peninan yhteisomistuksessa. Rex on tullut Peninalle terapiahevoseksi ja Mauno on minun kisaratsuni. Molemmat asuvat Honkalan tilalla.
Akro asuu väliaikaisesti Honkalassa, on myynnissä!

Haksu, Kisse, Elmo: Omia entisiä hevosiani, aikajärjestyksessä Haksu on ensimmäiseni.

Väinö, Niilo, Elmo: Ovat koiriamme, jotka pyörivät aktiivisesti tallissa sekä kisareissuilla. Väinö on jackrusselin terrieri, Niilo karkeakarvainen kettuterrieri ja Elmo sileäkarvainen collie. Sulo on edesmennyt koiramme, myös jackrussel.

Playsson.net: Yrityksemme, jonka päätoimena on toimia monipuolisena hevosalan mediaportaalina. Lisätietoja täältä!

Palomaa: Peninan vanhemmat pitävät pienimuotoisesti täysihoitotallia Palomaalla. Tilan vanha nimi oli Palomaan Ponitalli, nykyään sitä kutsutaan Kotimäen tilaksi.

Roosa: Lempinimeltään Löppönen, Löppö, Löplöp.. Peninan "kummityttö", luottotyttö naapurista, joka auttaa paljon tallissa ja matkoilla. Omistaa myös puolikkaan osuuden risteytysruuna Putesta.

Jesse: Peninan entinen poikaystävä, omistaa pv-tamma Sallin sekä auttaa Palomaan tallissa ja kilpailureissuilla paljon. Jesse omisti myös Bamben aikaisemmin.

EA, Anni, Uppis, Hemu: Muut tallitytöt.

Salli, Lotta, Playsson, Putte, Tessa, Bambe, Akro: Palomaalla asuvat hevosemme. Penina omistaa kaikki muut paitsi Sallin (ja vain puolet Putesta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti