18. joulukuuta 2012

Uudenvuodenlupaukset!

LUUKKU 18

Teen aika harvoin uudenvuodenlupauksia, mutta kun oon tehnyt niin useimmiten ne on edes puoliksi täyttynyt josta oon ihan ylpeä. Yleensä en oo tehny sen takia ku en oo keksinyt mitää tarpeeks mielenkiintost lupausta tai oon alusta asti tienny ettei se pidä - kuten laihduttaminen.

Nyt itsetunto korkeena, voin myöntää itelleni alla olevat lupaukset;

1. Kommentoin blogeihin aktiivisesti
= Yleensä lukaisen blogit läpi ja katselen kuvia, mutta en jaksa ikinä kommentoida mitään vaikka mieleen tuliskin heti jotai kirjotettavan arvost. Nyt oon skarpannu viime aikoina ja aijon vielä enemmän panostaa kommentteihin, koska tiiän miten ne oikeesti piristää vaikka lukijoiden toivossa ei blogia pitäiskää.

2. Kuntoilen
= Tämä ei vaatisi virallista lupausta, koska tiedän että aijon panostaa tähän todella. Ensin olisi tarkoitus rakentaa kunnollinen pohjakunto ja kiinteyttää ja sitten toivottavasti kesällä pääsisi panostamaan kaikkensa lihaksen kasvattamiseen, vaikka tuleehan sitä jo kiinteytysvaiheessa vähäsen.
Tähän lupaukseen lisäyksenä toinen lupaus, nimittäin penkistä 65 kiloa.

3. Syön hyvin
= Kakkoseen verraten, toinen massalupaus multa olis syödä terveellisesti. Tätä suoritin jo hyvän matkaa tänä vuonna, mutta viime aikoina on päässyt totaalisesti lapasesta syöminen.

4. Uusi musiikkilöydös joka kuukausi
= Toivon hartaasti että ensi jouluun mennessä olisin löytänyt 12 uutta artistia/bändiä, koska ajoittain kyllä tuntuu ettei ole mitään mitä haluaisi just sil hetkel kuunnella.

5. Tapaan ainakin 6 ihmistä
= Yritän parhaani että tapaisin ihan livenä ainakin 6 ihmistä joiden kanssa syttyisi edes sellainen kaverisuhde että niitä näitä juteltaisiin ja nähtäiltäis välillä jos olosuhteet sen sallii.

6. Käyn valmennuksissa
= Haluan tosissani yltää vielä ennen koulun loppua edes siihen HeC:hen. Nythän ei paljoa enää puutu että tuon saavutan, mutta edelleen on kaikennäköstä pikku viimeistelyä että kehtaan itteäni HeC ratsastajaksi sanoa.

7. Tutustun uuteen hevoslajiin
= Tämä ihan silkasta uteliaisuudesta ja aina on kiva oppia jotain uutta. Nyt uskon vakaasti tämän olevan valjakkoajo, joka ois mahdollistakin yhen opettajamme läheisellä tallilla. Sen verran vauhdikkaalta ja tarkkuutta vaativalta lajilta tuntuu että ois iha mielenkiintost. Toinen ois matkaratsastus, mitä oon miettiny jo aikasemminkin, Suomessa vaan tuntuu että puitteet tähän on vähän kehnot. Mut tässä lähiaikoina pitäis vähä lähtee tutkii ensin teorian kannalta näitä molempia ja miettiä sitten! Voiha olla et käyn molempia tutustumassa ihan paikan päälläkin jossain.

8. Käyn autokoulun
= Nyt vihdoin ja viimein käyn sen, vaikka aseella uhattaisi. En oo rikas, mutta uskon että laskut kyllä jotenki päin tulee hoidettua, oon alustavasti jutellu pitäjän kanssa ja sano kyllä ettei koko 1500 euroa tartte kahdessa kuukaudessa maksaa.

1 kommentti

  1. Autokoulu lienee ihan must juttu heppahommissa pyörivälle- varsinkin jos tuota kengityspuolta yhtään miettii elantonsa ytimenä.

    Täytyy vielä kehaista blogiasi, on ihan älyttömän piristävää lukea miehen tekstiä varsinkin ratsastustuntien analysointi on ihan erilaista kuin meillä daameilla. Ei turhia selittelyitä eikä jossitteluita, karu totuus vaan!

    VastaaPoista