20. joulukuuta 2012

Matka ulkomaille

LUUKKU 20

Enää viikko ni ollaa melkee Japanissa ainaki!

Aattelinki tähä väliin vähä valasta että mitä pakkaan messiin;

- tärkein eli passi! joka onki iha uusinta uutta, söpöi lumihiutaliaki takakannes. näytän ehkä palkkamurhaajalta passikuvassa, mutta ei se mitää.


 - lukemista lentomatkaksi ja mahdollisesti illoiksi jos ollaan palattu vaikkapa aikasemmi hotellille. aattelin ottaan vaan ton hevosen käsittely ja käyttäytyminen -kirjan, jonka ostin sikakalliina uutena kouluun, mutta ei me sitä edes luettu missään vaiheessa..


 - vaatteita! loppujen lopuks aika vähän kuitenki.
- vaatteita tulee alusvaatteet, 4 tpaitaa, kauluspaita, kahet farkut, vyö, valkone pitkähihane, vetoketjuhuppari ja huppari sekä lenkkarit
- heitän noista vaatteista niskaani lentomatkalle jo kuteet ja sen lisäks tulee sitte viel toiset kengät, pipo, hanskat ja villakangastakki


- kaikkee muuta tuleeki sitte vaan hygieniatarvikkeista dödö ja hammasharja, iskän kans päätettii että ostetaa pikkuset shamppoopullot vaa japanista ja jätetää ne sitte sinne, turhaan sellasia lähtee kantelee ku pahas tapaukses ne aukeilee sitte laukkuihi.
- videokamera, järkkäri, nintendo ds, tietokone, mp3-soitin ja näide laturit otan ainakin turkuun mukaan, en tiiä otanko johtoja japaniin ollenkaan.
- hiuslakka ja muutama koru
- kukkaro tietty, jossa on muute junalippu turkuun jonka kävin tänää ostaa koska mahdollisesti junat on ihan täynnä- pakko lisää oma kuva täst paidast, nimittäi mu lemppari!

1 kommentti

  1. Oli varmaan hieno reissu! :)
    Mie olin työssäoppimassa koulunpuolesta Amerikassa 2011. Oli aivan mahtavaa :p

    VastaaPoista