7. marraskuuta 2013

Huoh

Eipä sitten menty klinikalle. Viimeksi Voistiolla Kisse oli hankala lastata, joka oli siis ensimmäinen hankala lastaus meille tultaessa. Kuitenkin meni autoon, mutta tänään sitten Kisse ei mennyt autoon normaalinkaan vertaan ja loppujen lopuksi jäi nököttämään enää vain rampille. Yli tunti yritettiin hyvällä ja sitten pahalla ja ei onnistunu. Kisse jäi kotiin ja jouduin soittaa Orimattilan klinikalle ettei enää keretä paikan päälle.

Alunperinhän soitin Kangasalan klinikalle, mutta sieltä ei vastattu. Orimattila on ihan täynnä koko ensi viikon ja näinpä kokeilin uusiksi Kangasalalle ja sinne päästään maanantaina. Haettiin myös stressaaviin tilanteisiin tarkoitettua "pastaa" Kisselle, joka laitetaan aamuruokaan ja sen pitäisi rauhoittaa hevosta. Pahoin vain pelkään että tuo yrttipohjainen mömmö ei toimi, oon niin skeptinen kaikenlaisiin aineisiin..

Huomenna koitetaan saada Kisse edes kerran autoon, ettei tamma nyt luule että hän voitti.

Jalka sen sijaan ei voi kummempaa. Jalka ihan normaali, käynti ei enää ole niin ontuvaa, mutta ravi senkin edestä.

Ruokintaa rupesin viime viikolla vähentämään, turhaan väkirehua saa nyt kun liikunta on vähän käyntiä kentällä omatoimisesti. 

--

Oon yrittänyt ahkerasti nyt käydä Peninan tunneilla, ettei oma oppiminen tyssää tähän. Ensin Musella ja eilen Nannalla. Nannalla oli muutaman vapaapäivän jälkeen mielettömästi virtaa ja pukkilaukkaa vedettiin. :D Tamma oli kyllä ihan super, vaikka tavallisesti hyvin suuren tahmeutensa takia ei mun lemppareita.


Lauantaina sitten taas ponien ratsastusta ja meidän seuran syyskokouskin.

Ps. joko luitte uuden Hippos-lehden? Tämän lehden jutut vaikuttaa tosi hyviltä, vaikkakin vasta Elmo Jankari -jutun oon itse lukenut.

Ja osallistukaas kuvakilpailuun! Kävin tänään jo palkinnonkin ostamassa.

4 kommenttia

 1. Mihin kuvat laitetaan joilla osallistuu? Kuvalinkillä tänne vai johonkin spostiin? :) ja vain yhdellä kuvalla saa osallistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olipas mulla huonot ohjeet.. Mutta siis yksi kuva ja kommentilla tänne kuva, tai sitten jos se on hankalaa, niin sähköpostiinkin voi. axxeli1991@gmail.com

   Poista
  2. No huomasin ite et olin aika yksinkertanen kun en tajunnut ohjeita, mutta kiitos nyt vielä selvennyksestä! :D

   Poista
 2. Mun täykkäri on myös ollut todella vaikea lastata nuorempana. Ei mennyt koppiin millään. Nyt kun ikää alkaa jo olemaan (16v), kävelee toisinaan suoraan koppiin, toisinaan taas jää haahuilemaan ja poukkoilemaan. Että täykkärit <3

  Parhain kikka mun hevosen kanssa on paineistaminen hillitysti. Eli pienen pieni paine riimuun koko ajan, mutta heti kun ottaa askeleen niin myötäys ja saa olla hetken rauhassa. Sitten taas pieni paine päälle. Tämäkin on vaan hirmu tarkkaa ettei vedä liikaa, kun sitten heppa lähtee miljoonaa taaksepäin. Heti jos tätä alkaa pakottamaan niin metsään mennään, pitää osata suostutella :D

  VastaaPoista