30. marraskuuta 2013

Viikon kuulumiset

Hiljaisempi viikko ollut blogin puolella, mutta ei kyllä muuten..

Kisse on viettänyt joululomaa nyt melkein viikon, hokittomuuden, jäätyneen kentän ja vaihtelun vuoksi. Oon viime aikoina venytellyt, hieronut, jumpannut ja pumpannut tyttöön lääkettä (josta mistään Kisse ei erityisemmin ole pitänyt), ehkä on ihan oikeutettua että Kisse on saanut olla rauhassa edes tän viikon. :D

Aina kun on ollut aikaa, niin olen kiusannut Kisseä klippauskoneella. Kyseinen vehje ei kestä kovin pitkää huristelua, joten klippaus on vielä kesken. Kisse yllätti, ei ollut moksiskaan koko vehkeestä! Klippauksesta tulee ihan simppeli, racing-malli mutta jätän kaulan klippaamatta.

Raspaaja on tilattu Kisselle - tamma ei yhtenä päivänä syönyt kovin hyvin ja kun söi, se näytti vaikealta. Tutkin suun, hampaita ja kielen, mutta kaikki näytti olevan kunnossa. Nyt syö jo normaalisti, mutta varmuuden vuoksi tarkistetaan tilanne.
Kisse pörhisteli kun metsästäjä kulki pellolla.

 Mun joululoma ei oo ollut, vain päivä koulussa, mutta muuten olen kengitellyt tai touhunnut kaikkea muuta. Keksin myös opinnäytetyölle aiheen! Opinnäytetyön tarvitsee olla valmis vasta 2015 keväällä, mutta keksin sille jo aiheen ja aihe on tällä hetkellä olennainen elämässäni, niin koon sitä nyt ja viimeistelen sitten tuohon kevääseen.


Maanantaina alkaa taas selän jumppailut ratsain kun laitan hokit alle ja lunta on toivottavasti pehmittämässä kenttää vielä silloinkin. Kissen kuntoutusohjelmasta tulossa myöhemmin laajempaa postausta! Maanantaina ratsastin Kissellä ekaa kertaa ilman satulaa, en tee sitä toiste ilman jonkinlaista pehmikettä ja menin sentään vain käyntiä. :D

Ps. ostin Kisselle jotain mitä olen jollekulle hevoselle tahtonut ostaa jo kauan. Tiesin että Kisse haistattaa sille paskat, mutta ehkä joku toinen hevonen älyää idean. Nimittäin jumppapallon, samanlaisen jolla Hingunniemessä pelattiin ratsastustunnilla jalkapalloa. :D


4 kommenttia

 1. Moikka! Muistelin että joskus mainitsit että kokeilisit munkinpippuria Kisselle. Ootko kokeillu, miten toimi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ehtinyt! Unohdin jossain vaiheessa koko jutun, pari viime kertaista kiimaa on ollut lievempiä niin niihin en enää viittinyt ostaa tuota. Ja talvellahan Kissellä ei kiimaoireita ole ollenkaan.

   Poista
 2. Kisse on kyllä klipattu melkein joka talvo joten ei se siitä klipperistä varmaan kummia sano :) paikallaan ei välttämättä jaksa seistä!

  VastaaPoista