4. marraskuuta 2013

EqB-team harjoituskoulukisat

EqB-team 3.11.2013
Tutustumisluokan kouluohjelma HelppoC (rata A)
Alex - Mustang III
66,1%

Jatkettiin kisojen muodossa Pinkillä oloa. Saavuttiin aamutallin jälkeen Orimattilaan ja sainkin melkein heti laittaa Musea kuntoon. 11:40 pääsin ulkoota maneesiin verkkaamaan ja oman jännityksen lomassa Muse tuntui tosi mukavalta, reipas ja kulki temmossa.

Jännitys nousi miten Muse jatkaisi pitkän radan ohjelman, rikkoisiko raville laukat ja miten halkaisija keskilaukassa sujuisi. Kaiken kaikkiaan en kuitenkaan itse pistänyt parastani, mutta ensi kerralla sitten!Keskitin kaikkeni siihen että ratsastan hyvät tiet, kun tehtävien välissä oli aikaa niin yritin leikkiä kuolaimella niin että Muse laskisi niskaa. Selkeää keskiravia ei tullut, keskilaukkaa en näe niin hyvin että osaisin sanoa että oliko ponin askeleen venytys tarpeeksi Muselle. Unohdin myös pysähdyksen A-kirjaimella, tyhmä minä! Näin parhaaksi kuitenkin ottaa stopin kirjaimen jälkeen, eikä niin että olisin vain jatkanut loppurataa tekemään. Otin eilisistä Pinkin vinkeistä mallia ja annoin laukkapohkeet jo reilusti ennen oikeaa kohtaa, näin saatiin kirjaimille nostot. Lävistäjä keskilaukassa meni ristille sekä vähän ohi kirjaimen. Minusta tuntui että parempi tämä laukka, kuin ruveta kesken kaiken säätämään ja mahdollisesti rikkoa vielä ravillekkin.

Ylpeä olen meidän teistä, jotka eivät tällä kertaa olleet vain sinne päin! Ja mokat olivat ihan omia, ei Musen. Myös kulmat laukassa olivat hyvät ja tempo pysyi kaikissa askellajeissa hillittömän hyvin.
Tosin raipan olemassaolo varmasti jonkin verran vaikutti tulokseen. Kutosta ja seiskaa löytyi paperilta, seiska tuli mm. keskikäynnistä, pysähdyksestä sekä askellajeista.
Prosentteja tuli paperin mukaan 66,19%, epäilen että tulokset on laskettu väärin - itse sain nimittäin tulokseksi 60,9%. No mutta virallisia tuloksia odotellessa ja kummin vain, ylitin tavoitteeni joka oli 55%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti