18. marraskuuta 2013

Maneesikeikka

Lähdettiin vapaapäivän kunniaksi maneesille, minä Musella ja Penina Akrolla. Kisse olisi tästä ehkäpä saanut hyvää treeniä lastaamisen muodossa, mutta totesin että voin kyllä meidän kentällä jumppailla ja vahvistaa selkää. Hyödyllisempää oli lähteä Musella, jonka kanssa harjoiteltiin laukassa menemään niitä teitä mitä minä halusin ja muuten reipasta letkeää ravia niin että keskityin istuntaan ja Musen muodossa pysymiseen, kun ei tarvinnut suuressa maneesissa varoa että ajaa muiden ratsukoiden yli tai että aidat tulee vastaan kokoajan.


Muse toimi koko reissun tosi kivasti, yksi persestoppi tuli ennen laukan nostoa. Laukassa yritti lähteä ihan omia reittejä taas, mutta tarpeeksi sinnikäs oli niin johan kulki mukavasti. Ravi ja käynti onnistuivat omaan tasooni hyvin, tosin heti kun otettiin videoo niin yliratsastin.. Muse kun kulkee parhaiten kun näyttää mitä pitää tehdä ja antaa sen tehdä sen rauhassa, ihan jokaista askelta ei tarvitse ratsastaa.
Mutta vielä harjoitusta! Ensi syksyyn jos sais tasasemman muodon vielä ravissa ja laukassa, niin voitaisiin harkita HeBtä kokeilun vuoksi.

Pienen pieni videopätkä puhukoot puolestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti