4. marraskuuta 2012

Nutrilett -ateriankorvike

Olen aina kavahtanut kaikennäköisiä laihdutus- ja proteiinipatukoita joita erinäköisiä pötköjä löytyy markettien lisäravinne hyllyköistä. Kun kävin kuntosalilla, söin aina välillä palautusjuomaa tai näitä proteiinipatukoita, mutta ne maistui suurin osa niin sonnalle, että useammin pistin maustamatonta heraproteiinijauhetta esimerkiksi jogurtin sekaan. Tarkasti sekoitettuna se muutti hieman jogurtin koostumusta raskaammaksi, mutta makua se ei juurikaan muuttanut. Koska kuntosalitreenini ei ollut tuolloin, eikä tule näin alussa olemaankaan todellakaan kovin rankka niin tämä melko kallis pussi tulee kestämään hyvin vielä.

S-market n. 20e

Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ihan teidän takianne ja ajattelin ruveta testailemaan erilaisia pötköjä ja sössöjä mitä löytyy marketeista. Tällä kertaa testiin pääsi paljon puhutun Nutrilettin kehittämä "nälän viejä ja ateriankorvike" -patukka.

K-supermarket 1,99e

Suomennettuna patukan paperista;
Auttaa sinua alentamaan painoa
Kaikki mitä tarvitset aterialla
Korkea proteiinipitoisuus
Vähän kaloreita
12 vitamiinia
11 mineraalia

Patukan tärkeimmät ravintoarvot;
Energiaa 228 kcal
Proteiini 14g
Hiilihydraatteja 23g
Rasvaa 7,3g

Näiden ideahan on se, että näihin on tungettu tosiaan kaikki mitä hyvältä lounaalta/päivälliseltä vaaditaan ja lisäksi kaikennäköistä muuta pientä, joiden idea on pitää nälkä loitolla ja täyttää massu.

Juuri tämän patukan valitsin hinnan ja ulkonäön puolesta, oli myös vähemmän kaloreita kuin toisessa samannäköisessä Nutrilettin patukassa.

Ensi haukulta asti maku oli todella hyvä! Raskas ja tuntui kuin olisi syönyt jotain hyvää herkkupatukkaa. Söin mahdollisimman hitaasti patukan ja nälkä tosiaan tuntui katoavan patukan myötä. Söin patukan 16:30 ja nälkä uudestaan tuli 20:30 aikoihin, joten hyvin pärjäsi 4 tuntia kyseisellä patukalla, joka yllätti minut kyllä melkoisesti! Tosin, en tehnyt juuri mitään (lue: luin, olin koneella ja katselin telkkaria), jos olisin esim. urheillut, niin ravinnontarve voisi olla suurempi. Siitä huolimatta, nälkää en nähnyt heti puolen tunnin päästä eikä tehnyt edes mieli syödä. Tosi tyytyväinen olen patukkaan ja voi olla että uusiksikin ostan, vielä kun patukka oli oikeasti hyvänmakuinen!

1 kommentti

  1. kaupassa muistin ton patukan, pitihän sellane ostaa :D huomenna pääsee testiin, jos sillä selviis tallipäivän haha!

    VastaaPoista