19. maaliskuuta 2015

Linkkaa blogisi!

Linkitä alas kommenttiboksiin blogisi pienen esittelytekstin kera! Valitsen näistä 5 minun mielestä mielenkiintoisinta blogia, jotka esittelen laajan kommenttini kera muille lukijoille.

Yksi blogi saa erikoispalkinnon (arvo 5e), joka jääköön yllätykseksi! ;)32 kommenttia

 1. http://suomalaistasisua.blogspot.fi/

  Blogi kertoo 16-vuotiaan opiskelijatytön hevosharrastuksesta kimon lämminverisen ja innokkaan suomenhevosen kanssa. Tarkoitus on harrastella molemmilla monipuolisesti ja mahdollisesti viedä lämminveristä eteenpäin, mikäli rahkeet riittävät. Postailen vähintään pari kertaa viikossa ja pyrinkin pitämään postaustahdin suht. tiiviinä. Täällä ei kypärä kiristä liiaksi päätä eikä kaikkea oteta niin vakavasti!

  VastaaPoista
 2. http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

  Ajatuksia, pään sisäisen taistelun strategiasuunnitelua, valokuvaamista, hevosia, mestaruuksia, onnellisuutta, ehkä hieman hassutteluakin. Vajaa täysi-ikäinen taivaanrannanmaalari, Laura, kertoo avoimesti omasta käsityksestä elämästä, fiiliksistä ja hevosista omalla tyylillä.

  Keväällä lähtee lentokone kohti Kroatiaa kansainväliseen musiikkikilpailuun, kesällä 2015 alkaa työjakso ratsastuskoululla. Kaikesta tästä ja monista muista asioista kerrotaan täällä.

  VastaaPoista
 3. http://tiia-soldier-on.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 18-vuotias tyttö joka opiskelee toista vuotta Rautalammin ratsastuslukiossa, postauksia pääasiassa tunneista, valmennuksista, kisoista ja vuokrahepalla ratsastelusta. Tämä suokkitamma tuli kuvioihin vasta viime joulukuussa joten sen kanssa yritetään vielä löytää sitä yhteistä säveltä, mutta hiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
 4. http://kaksihevostayksitytto.blogspot.fi/

  Blogini kertoo minun, juuri 20v täyttäneen nuoren naisen elämästä ylläpitohevoseni kanssa, joka on tänä vuonna 8 vuotta täyttävä lämminverinen ruuna. Ratsun hommia hiotaan välillä vakavasti ja välillä ei niin vakavasti! Harrastellaan monipuolisesti yhdessä, välillä sairastellaan, blogi kertoo avoimesti huonot ja hyvät hetket :)

  VastaaPoista
 5. http://leksunmenoa.blogspot.fi/

  -97 vuonna syntynyt tyttö päivittelee blogiinsa vuokrahevosen, Islanninhevos tamman, kuulumisia mahdollisimman usein. Samalla blogissa seikkailee toiselta tallilta 3-vuotias risteysponi jota opetan pikku hiljaa mutta samalla reippaasti ratsun uralle. Samalla blogiin mahtuu muutakin päivittelyä. Opiskelee samalla Ypäjällä hevoskasvatusta joka viekin aikaa viikosta 3-10 päivää jolloin postaustahti saattaa hiipua mutta yrittää pysyä silti tasaisena.

  VastaaPoista
 6. www.elinajakeksi.blogspot.fi

  20-vuotiaan nuoren naisen hevostelua opiskelujen ja töiden keskellä. Omistan 7-vuotiaan fwb tamman, joka ei ole todellakaan sieltä helpoimmasta päästä. Tavoitteena treenata paljon ja kisatakin tällä kaudella :)
  Tervetuloa lukemaan, toivottavasti tykkäät! :)

  VastaaPoista
 7. http://pomppivapallo.blogspot.fi/

  Säännöllisen epäsäännölistä päivittelyä 6 veen kehityksestä ja 11 veen paluusta kisaradoille loukkaantumisen jälkeen. Välillä pohdintaa ja muitakin hevosia, välillä ihan vaan kuulumispostauksia. Ihminen opiskelee eläintenhoitajaksi aikuisopistossa, 6 vee (toivottavasti) kenttähevoseksi mahdollisuuksien mukaan ja 11 vee siirtyy 120cm luokkien esteratsusta noin HeA-tason kouluratsuksi :)

  VastaaPoista
 8. www.hippuja.blogspot.fi

  -00 syntynyt tyttö kirjoittaa blogissa oman suomenhevostamman kuulumisia. Mukaan mahtuu paljon kaiken laista puuhailua aina ilman varusteita ratsastamisesta kilpailuihin asti. Lisäksi mukana vilahtelee satunnaisesti liikutushevosia.

  VastaaPoista
 9. http://elisariia.blogspot.fi/

  Blogi kertoo parikymppisen naisen ja hänen 14v tammansa mäkisestä elämästä puskailusta aina valmennuksiin ja kisoihin asti.

  VastaaPoista
 10. http://withfourletters.blogspot.fi/

  4-vuotiaan vuonistamman arkea, seikkailuja ja uuden oppimista. Mukana myös 13-vuotias shettisruuna, sekä kirjoittajana näiden 22v omistaja.

  VastaaPoista
 11. http://jussilaa.blogspot.fi/

  Kohta 19-vuotaa esteratsastaja joka tavoittelee kenttäradoille. Blogin päätähtenä Pinrock's Quasimodo "Simo"

  VastaaPoista
 12. http://idakuru.blogspot.fi/

  Viime kaudella kansalliselle tasolle noussut kenttäratsukko, tämän kauden tavoitteena 1* luokat. Mukana ykköstykin lisäksi myös 6v kenttähevosen alku!

  VastaaPoista
 13. ootko myynyt Musen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musehan ei siis ollut mun vaan kihlattuni poni, mutta on siis myyty. Ei ollut mulle enää annettavaa ja meiltä kun loppui ratsastuskoulutoiminta niin Muselta loppu työt. (:

   Poista
 14. http://anskunhevoselamaa.blogspot.fi/

  Vuonna -00 syntynyt tyttö kertoo elämästään kahden suomenhevosen ja hoitohevosensa kanssa. Toinen omista hevosista on pullahevosena kulkeva Valtti, ja toinen ravurista ratsuksi koulutettava Tintti. Kuvaus on myös suurena osana blogia.

  VastaaPoista
 15. http://vettakengassa.blogspot.fi/

  Pian 19vee tyttö lopputoman itsensä etsimisen ja arjen keskellä. Tarinaa vauhdikkaasta ja vähemmän vauhdikkaasta elämästä metsäkoneenkuljettajan opintojen, heppailuiden ja aikuistumisen opettelun kanssa.

  VastaaPoista
 16. http://lindajahippi.blogspot.fi/
  14 vuotias tyttö päivittelee 2007 syntyneen trakehnertamman kuulumisista ja treenaamisesta. Käyn aktiivisesti kouluvalmennuksissa, ja tavoitteena olisi yhteistyön saaminen ja, että molemmilla on kivaa. Blogissa seikkailee myös 20-vuotias vuokrasuokki. :)

  VastaaPoista
 17. http://ellipo.blogspot.fi/
  14-vuotiaan oululaisen ponitytön blogi. Kotona meillä on oma talli, jossa asustavat kolme omaa poniamme, joista yhdellä valmentaudun ja kilpailen tavoitteellisesti, tällä kaudella 90-100cm luokissa aluetasolla. Blogissa seikkailee myös kaksi puskaponia, jotka sisimmissään ovat reippaita estetykkejä! Treeni-postausten lisäksi myös monenlaista muuta luettavaa. Hyvälaatuiset kuvat ja usein videoita mukana!

  VastaaPoista
 18. http://www.ponipaivaa.blogspot.com

  00 - tyttö kertoo heppailuistaan, epäaktiivisesti. Uutta postausta on tuloillaan, kunhan saan intoa kirjoittaa.
  Blogin entinen päätähti on Hemppa, pieni risteytysponiruuna, jonka kanssa touhuiluista blogi aikoinaan kertoi, miltei päivittäin. Ponin hoitaminen kuitenkin loppui muuton takia, ja nyt ei enää selkäänkään ole asiaa (poni 115 cm). Nyt olen yrittänyt vaihtaa poneista hevosiin. Blogin uudeksi päätähdeksi on nyt luultavasti tulossa Solo niminen ruuna, jonka avulla yritän opetella ratsastamaan :''D ..
  Jos Solon (ja muiden hevosten) liikutus muuttuu säännölliseksi, alkaa myös blogi muuttua aktiivisemmaksi.

  VastaaPoista
 19. http://iitajaelli.blogspot.com/

  17 vuotias naisenalku Kuopiosta kertoo oman 10 vuotiaan haflingerinsä Nayrobin, sekä 5 vuotiaan shetlanninponin Murun elämästä kuvin, videoin ja tekstin avulla. Nayrobin kanssa valmentaudumme koulupuolella ja esteitä hypitään ihan huvin vuoksi (vaikka kumpikaan ei oikein osaa..). Kärryttelyä, maastakäsin työskentelyä ja puskaratsastusta harrastetaan myös..

  VastaaPoista
 20. Elämäni valttikortti

  18-vuotias tyttö kertoo arjestaan 8-vuotiaan ruunan kanssa. Treenaamme pääasiassa koulua mutta välillä hyppäämme pieniä esteitä ja teemme muuta kivaa. :)

  VastaaPoista
 21. http://gulliverifs.blogspot.fi/

  17 -vuotiaan tytön treenejä esteruunan kanssa. Välillä postaukset ovat tarkempia analyysejä, joskus viikkokatsauksen tyyppisiä ja silloin tällöin jotain extraa. :)

  VastaaPoista
 22. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi

  18-vuotiaan nuorukaisen valokuvaus painotteista elämää lifestyle blogin muodossa :)

  VastaaPoista
 23. http://mylifestyleblogmiia.blogspot.fi/

  23v tyttönen bloggailee pääasiassa muodista ja kauneudesta. :-)

  VastaaPoista
 24. https://mysterelucy.wordpress.com/
  Alakoulun viimeistä luokkaa käyvän tytön hevospäiväkirja. Asun Etelä-Suomessa ja ratsastan ratsastuskoulussa kaksi kertaa viikossa. Minulla on kolme hoitohevosta, kaksi ratsastuskoululta ja kolmas yksityinen kouluhevosenalku. Itse olen enemmän esteratsastaja ja valmentaudun sekä kilpainen tässä lajissa. Käyn myös säännöllisen epäsäännöllisesti koulurataharjoituksissa. Kirjoittelen blogiin arjesta hoitohevosteni kanssa sekä ratsastuskoulutunneista ja kisoista. Blogi on aika aluillaan ja ulkoasu vielä kesken. Olen ollut kipeänä ja muussa kiireessä viime viikon, joten tästä syystä blogi on ollut hetken (viikon) "tauolla". Nyt on kuitenkin blogikärpänen puraissut melkein viikon ratsastus- sekä blogi "tauon" jäljiltä. Pidän myös valokuvauksesta, vaikka blogissa ei pahemmin ole otoksiani vielä nähty. Blogini olisi esittelyn sekä lukemisen arvoinen, sillä monen lukulistalta ei vielä löydy ratsastuskoululaisen blogia. Blogissani on mahdollisimman usein hyvälaatuisia kuvia ja yritän panostaa tekstin laadukkuuteen sekä kirjoitusvirheettömiin postauksiin. Muutama lisälukija tai kommentoija antaisi myös itselleni lisä boostia blogin kirjoittamiseen. Vaikka loppujen lopuksi itseäni varten blogia kirjoitankin.

  VastaaPoista
 25. https://weareallperfectblog.blogspot.com

  14-vuotiaan kiireisen ringettetytön blogi, jossa kirjoitan elämäni iloista ja suruista:) Postausten mukana paljon kuvia ja ajattelin, että alkaisin kirjoittamaan mielipide kirjoituksia, joten kaipaisin myös kommentteihin aiheita :) Banneri ja yms. kaipaavat hienosäätöä, mutta parantelen niitä pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
 26. http://siljajaprinssi.blogspot.fi/ kertoo minun ja risteytysponini elämästä. Rakastamme molemmat vauhti ja esteitä, mutta on meistä myös tuuppailijoiksi. Kisaamme siis esteissä ja koulussa rennolla mielellä.

  VastaaPoista
 27. http://pusikkoratsastaja.blogspot.fi

  "Tahvon uudet seikkailut" kertoo tätiratsastajan ja ic-ruunan kuoppaisesta taipaleesta ratsastuksen ihmeellisessä maailmassa. Mitään hienoa kouluvääntöä tai hurjaa esteiden poukkoilua ei blogista löydy. Kuvia otan aina kun kelit sallii. :)

  VastaaPoista
 28. askel--askeleelta.blogspot.com

  Blogissa pääsee seuraamaan minun, 17-vuotta täyttävän ratsatuksenohjaajaopiskelijan arkea, johon kuuluu koulun lisäksi kaksi omaa hevosta, valmennuksineen ja kilpailuineen, sekä työskentelyä ratsastuskoulussa. Pääasiassa siis hevosblogi, mutta mikä jottei joskus jotain muutakin :)

  VastaaPoista
 29. http://siirixo.blogspot.fi

  Ihan tuikitavallisen tuntiratsastajan hevostelublogi, jossa kerron tallin asukkaiden kuulumisia sekä pohdiskelen kaikenlaisia heppajuttuja maan ja taivaan väliltä. Tällä hetkellä blogin pääroolissa esiintyy puoliverinen komea ruuna Pirelli, joka valitettavasti on nyt saikulla kaviopaiseen vuoksi- eli hyvä sauma muille poneille astua valokeilaan! Tervetuloa tsekkaamaan meidän meno :)

  -Siiri
  siirixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. niinaorvokkii.blogspot.fi
  lifestyle blogi

  VastaaPoista

 31. http://jepatzu.blogspot.fi/

  Jälleen kerran vasta uudestaan blogaamisen aloittanut 18-vuotias Oululainen media-assistentiksi valmistunut nuori, jonka blogi tulee painottumaan varmaankin yhtälailla valokuavukseen kuin myös lifestyleen.

  VastaaPoista