8. huhtikuuta 2013

Tampereen hevosmessut + kesätyöpaikan tsekkaus

Tämä oli vielä hetki sitten ylpeä 100 lukijan blogi ja nyt piru vie se on 101 eikä enää nätti tasaluku! :D

--

Joo-o, melkosen tekemisen painoinen ja rankka viikonloppu, mut nyt sai palaa arkeen taas. Nyt on teilläki hetkeks lukemista kun luonnoksissa on 5 uutta päivitystä ja tästäkin päivityksestä mun piti tehdä kaksiosainen, mutta päätin kirjottaa kaiken tähän ettei nyt ihan hurjaks heittäydytä tekstien kanssa tai jotakin..

 
Tampereen hevosmessuille lähdettiin koululaisten kanssa, listalla oli karkeasti sanottuna puolet koululaisista ja loppujen lopuksi meitä oli jotakin 15 kappaletta bussissa, joka oli jo noloa. Heräsin 4:15 ja suihkun kautta menin bussiin. Puolet matkasta kaikki nukkui ja puolet onnistuttiin olee hereil. Meidän luokkalaisia + yksi ohjaajaopiskelija oltiin bussin takapenkillä ja loppumatka meni vilkutellessa ohittaville autoille, sellanen 9/10 ihmisestä vilkutti jopa takaisin. Vaajakoskella muistaakseni pysähdyttiin tauolle.
Kaikki sai ilmaisliput ja saatiin vielä 10 euroo ruokarahaakin, jolla mä kyllä ostin sukat..

Alkuun pyörin hetken luokkalaisten kanssa, mut sitten eksyin ihmisten sekaan tutkii messujen antimia. Mielettömästi oli tavaraa ja jotkut jopa suht edullistakin. Ihmisiä oli ainakin 3 kertaa enemmän kuin Horse Fairissa, oli vaikeeta hengittää, oli vaikeeta kulkea ja oon kiitollinen että jouduin vaan kerran jonottaa pukukoppiin.
Munhan piti mennä jokaiseen mahdolliseen ohjelmaan kuuntelemaan, mutta loppujen lopuksi vain katselin tavaraa sekä pyörin siellä ja täällä ja näin muutamia ihmisiä. En ottanut kuin muutaman huonon kuvankaan koko viikonlopusta.

Ostin Kotimäki Börjesistä kisahousut jotka sain 15 euroa halvemmalla kuin olisin tilaamalla saanut. Naisten housut, mutta matalan vyötärön kanssa tuntui ihan samalta kuin mun muutkin housut. Jostain toisesta kojusta löysin kahdet KL-sukat ja pitkähihaisen. Tuo pitkähihainen oli vähän extempore-ostos, mutta mulla ei oikeestaan ole tuollaisia lämpimämpiä paitoja joten ihan jees. Olin ajatellut että tuhlaan max. 110 euroa ja meni 120 euroa joka koulun lahjottaman kymmenen euron takia oliki iha jees.

Domino -ratsastushousut, 46,5e

Kingslandin pitkähihanen, 50e


Kingslandin ratsastussukat, 14,95e & 10e
Pyörin leluaasin sekä lipun (hox. blogi täällä) kanssa suurimmaksi osaksi ja loput ajasta yksin ja kävin kattomassa muutamia muitakin bloggaajia.


Palomaan ponitallille suuntasin iltapäivällä Peninan kyydillä, matkassa oltiin jotakin 2 tuntia? Käytiin siinä välillä syömässä urheilijamaisesti Hesellä. Hämeenkoskella kateltiin vähän paikkoja, vaihdoin vaatteet ja lähin melkein heti ratsastamaan yhdellä tallin ponilla. Seuraavana päivänä ratsastin toisella hevosella taas, mutta näistä enemmän tekstiä tulee myöhemmin. Ruokittiin hevoset ja käveltiin yhden Peninan valmennettavan kanssa heille, samaisessa paikassa olis tarkoitus nukkua kesällä sitten. Söin vähän ja join kahvia ja meninki petiin jo kymmenen jälkeen.


Sunnuntaina heräsin kuudelta automaattisesti.. Lagasin siinä sitten 3 tuntia ku lähettiin Peninan ja kahden valmennettavan kanssa kirpputorille. Myymisten osalta oli hieman köyhä retki. :D Iltapäivällä Penina piti toisen tunnin mulle ja viideltä lähti mun juna takaisin Koovedelle. Junamatka meni yllättävän nopeesti vaikka en pahemmin edes nukkunut eikä ollut läppäriäkään mukana ja siksipä tääkin päivitys tulee vasta nytten.

Oli kyllä mielettömän kiva viikonloppu, kiitos Peninalle ja Hinkulalle joka kustansi kuljetuksen Tampereelle. Ens vuonna uusiksi. (:

1 kommentti