5. huhtikuuta 2013

Hevosmessut

Ps. mul on nykyään jopa instagram ku sain kännykkäänki netin.. Nimellä alexsuuri löytyy.

Huomenna sit olis lähtö Tampereelle hevosmessuille. Kello 5:00 lähtee bussi asuntolalta ja perillä ollaan sitten varmaan siinä joskus 11>
Moikkaamaan saa tulla jos joku tunnistaa. :D

Mun tarkotus olis nähä muutamaa tuttu ja ettiä kisahousuja ja kannuksia.Ootin eniten ratsastuskoulujen olympialaisia ja estekisoja, mut nyt kummatkin on peruttu. :D Mutta mitä oon tutkinu ohjelmaa ni on sielä loppujen lopuks kaikenlaist muutakin, mut mä taas ehkä jään vaan lagaa taas pyörimään jonnekki iha muualle..

Päikässä meni loppujen lopuksi ihan jees, päivät meni tosi nopsaan, mut muuten tuntui että olisin ollut siellä vähintään 10 vuorokautta.. Loppujen lopuksi uiskentelin hangessa Kukan toimesta kaksi kertaa kun sille tuli ummetusähkyn oireita ja tätä piti siis talutella ja se ovela paskiainen sitten riepotteli mua kun en älynny pistää turvan yli narua. :D Sekä Sepin ja Valentiinin päästin karkuun samanmoisesta syystä!
Päikän lopuks pääsin ajamaan Harjakaisella ja oli tosi kivaa! Normaalisti mulla on ollut kalsarit, farkut, toppahousut, t-paita, huppari, talvitakki, ajotakki, huivi, pipo ja hanskat ku oon ollu ajamassa, mutta nyt pärjäsin farkuil, yhel takil ja hanskoil. Sekä klipatutkin saa nykyään olla tallissa ilman tallitoppista, että kaippa se kesä tulee.

valentiini tukka hulmuten!

Päikän aikana oli kätevä tehä pienempiä passihoitoja niin että pääsen arkena keskittyy vähän enemmän itse hevosiin kun koulupäivien jälkeen ei jää hirveesti aikaa kuitenkaan tehä mitään. Kuten etin, pesin ja nimesin Ainolle harjat, puhdistin Vihurin silat sille ja puhdistin ja rasvasin Maken varusteet..

Tiistaina kävin taluttelemassa Riinaa ja se näytti tosi happylta. Puristelin sen kaikkia jänteitäkin ja se ei sanonut mitään. Myös takajalat nousi ylös, vaikka ei mielellään edelleenkään. Trimmailin vuohiset ja ruununraja karvat, parran ja vähän korvakarvoja Riinalta kans sekä pitäis vissiin alottaa ikuisuusprojekti nimeltä harjan ohennus.. :D Tuon tukka on mielettömän paksu ja neiti ei sen nyppimisestä pahemmin välitä..


Keskiviikkona mennään ehkä Ouluun raveihin ravi12-porukan kanssa. Täl hetkel on työn alla etsiä vielä muutama kuva powerpoint esitykseen jonka aiheena on ponien kantakirjaus sekä yrittää alottaa jotenkin portfoliota camarguenhevosen jalostuksesta. Ens viikkolla ei ole mitään viikonloppunakaan niin kerkee ainakin tehdä ja suunnitella.

esittelyssä ravitalli: miesten vessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti