24. huhtikuuta 2013

Päivitystä

Hummauspäivä meni Hinkulassa suht synkässä ilmassa ja nopeasti. 10:15 piti alkaa estenäytös niin se oli 10:10 ohi kun menin maneesiin - mikä meni väärin? Sen lisäksi oli koulukatrilli, alojen esittely, match show ja ulkona bufetti sekä ilmaista talutusratsastusta ja valjakkoajoa. Talutusratsastelussa oli porukkaa, muuten oli melko hiljaista. Kaikki meni kuitenki hyvin, Fago kyllä oli match shown jälkeen irti, mutta mitäs pienistä. :D

Maanantaina piti olla meidän luokan järjestämät seurakoulukilpailut, mutta ne siirrettiin herpesviruksen takia 6.5. päivään, eli en starttaakkaan siinä ekoja kisojani kun en oo koulussa tuollon. Oltiin kuitenkin päivällä Iisalmessa koulun kanssa mielenilmaisussa kun jotkut isot jehut on päättäneet että annetaan YSAOlta 180 koulutuspaikkaa Etelään. Oltiin siis vastustamassa tota alotetta Iisalmen torilla. Paikalla oli kansanedustajia ja oppilaita jokasesta YSAOn toimipisteessä. Oli sentää aurinkoine ilma ja kaikki meni sielläki hyvin vaik meillä oli Jörö, Ditte ja Nokkiskin mukana.

Alla olevat kuvat mielenilmaisusta © Rauni Juutinen
Kuvittelin olevani numero 11 Saku Koivun lailla, mut se olikin 71 :(

Hinkula bobboo
Sain parhaan ystäväni Kiuruvedelle yökylään kun se kävi tiistaina Hinkulan pääsykokeissa ja sille oltiin sanottu että tosi isot mahikset syksyllä alottaakki koulu täällä! (:

Tänään oli opetusnäytöt Veltsulla, ekalla puolella tunnilla aiheena oli istunta ja toisella laukannosto. Hermot meni itteeni, hevoseen ja opettajiin. Veltsu ei ensinnäkää antanu edes tarhassa kiinni, tunnilla se ei kuunnellut pohjetta yhtään ja lopuks se seiso karsinassa vaan sen näkösenä että "Anna mulle herkkua!" Sai se sitte näkkäriä, heikko Alex. :D


Ens viikolla oon Palomaan ponitallilla töissä ja vähä tutustumas lisää tallin tapoihin ja hevosiin. Ootan sitä jo innol, kiva päästä ees hetkeks Hinkulan tallilta pois vaik oon nyt jo huolissani miten mun pikku Riina pärjää.

Hermot on vähän kireenä muutenkin kun jalostuksen portfolio pitäisi olla valmis 2 viikon päästä ja en ole vieläkään saanut vastausta eräältä ihmiseltä jolla olis iso vaikutus koko portfolioon. Kaikki muut kouluaineet on täl hetkel onneks hanskassa. Ärsyttää myös se että ei vieläkään tiedetä millon joudutaan olemaan TOssa kesällä. Tosin jos mun TO tulee olee alkukesästä ni joudun sanomaan ettei onnistu ja teenpä sit vaikka ensi kesänä.
Oon kyllä miettinyt salaa että pitäiskö vaihtaa harrasteohjaaja-puolelle, tosin ravipuolessa on monia hyviä plussia.

4 kommenttia

  1. Mikäs vika niissä opetusnäytön opettajissa oli, kun niihinkin meni hermot? Eikö osannut opettaa?

    VastaaPoista
  2. Okei.. Kiva seurata "erilaista" blogia, yleensä kaikki aina heppatyttöjen/ponityttöjen blogeja:)

    VastaaPoista
  3. Eikäää, minäkin olin tuolla mielenilmauksessa, ja just kelailin et tuun sanoo sulle jotai jos nään sua siellä :D Mut en sit tainu nähdä sua kuitenkaa, vaikka jotain teidän koulun porukoita näinki. Terveisin creepy stalker.

    VastaaPoista