4. toukokuuta 2016

Sekalainen kuuumispostaus

Huhu, tässä kuussa tulee olee vaikka mitä jännää! Näin hevosasioiden ulkopuolella, meidän nuorempi koira menee match showhun ensi lauantaina ja mahdollisesti uusiksi loppukuusta, jos se päivä sattuu jäämään tyhjäksi. Kesäkuussa mahdollisesti käydään ihan oikeissa näyttelyissä tuon kanssa. Näyttelyissä on se ärsyttävä puoli, että osallistuminen pitää maksaa niin aikaisin ja meidän elämä on niin hektistä että ei voi olla 100 prossan varma että päästään. Pitää jossain vaiheessa ottaa riski ja maksaa, olisi kiva tietää mitä ammattilaiset on koirasta mieltä. Voisi sitten ihan oikeasti ruveta sitä harrastamaan, jos koirassa on potenttiaalia. Muuten jättäydytään vain mätsäreihin. :D Hevosasioissa onkin sitte Fair Play Cupin kaksi seuraavaa osakilpailua Mäntsälässä ja Liedossa, suomenhevosten match show Lahdessa sekä yhdet keskiviikkokisatkin olisi Opistolla.
Blogin reunaan on tullut "kalenteri", siitä helppo seurata että missä mennään! (:

Kesä lähestyy kovaa kyytiä, nyt on jo viikko 18 vaikka tuntuu että vasta oli vuoden ensimmäisiä viikkoja. Kivaa kun nyt alkoi lämpimätkin säät, vaikka hevosten kanssa onkin se ikävä asia että hevoset hikoilevat ja väsyilevät helposti. Maunon ruokintaan kuuluu kesällä enemmän suolaa ja elektrolyyttiä, sekä melassivettä. Ruokinnasta on tulossa oma postauksensa, joten siitä ei nyt enempää.

Mauno on päivä päivältä kivempi. Nyt ei olla hypitty, ruunaa on ohjasajettu ja menty koulua. Baucher ja kuminen D-nivel toimivat hyvin kouluratsastuksessa! Iida on nyt myös ratsastanut Maunolla, yhteinen sävel alkaa pikkuhiljaa löytyä.

Tänään eläinlääkärin piti rokottaa ja raspata Mauno, yhdellä lyönnillä menisi kaksi toimenpidettä ja ei tarvitsisi seistä tarhassa ylimääräisiä päiviä. Lääkäri kuitenkin unohti edelliselle tallille työkalunsa ja näinpä ruuna sai vain rokotuksen. Huomenna saa tarhata, seuraavan päivän talutellaan ja viikonloppuna Iida käy mahdollisesti ratsastamassa kevyesti. Loppu kuukausi treenataan taas rankemmin esteitä ja maastoilua ja kesäkuun alussa Mauno saa lomailla viikon tai pari.

Tämä postaus nyt oli ihan turha ja sekava, mutta eikai sitä nyt järkeä ole enää pyyhkiäkkään.. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti