18. toukokuuta 2015

Playsson.net -blogiportaali

Vihdoin ja viimein se on täällä, nimittäin uusi hevosblogiportaali Playsson.net!

Olen läheltä saanut todistaa kun avopuolisoni on tuskalla ja hiellä pistänyt lähes yksin pystyyn koko portaalin, iso kiitos ja kunnia tulee minulta hänelle!


Blogi jatkaa tästä innostuneena aktiivisemmin kuin ennen, pyrin kehittämään myös enemmän mielipide- ja asiapostauksia. Sekä tuotetestauksia tulossa jatkossakin!
Meillä oli viime sunnuntaina tiimibloggaajien kanssa tapaaminen Just Dressagen tiloissa Espoossa ja portaalin takana on joukko kypsiä aikuisia, ripauksella pilkettä silmäkulmassa ja kaikki innolla messissä. Kesällä ja syksyllä on tulossa kaikennäköistä ohjelmaa, kaikki bloggaajat ei joka paikkaan pääse eikä kerkeä, mutta itse yritän olla kaikessa mukana tietenkin niin paljon kuin pystyn.

Playsson.net etsii jatkuvasti mielenkiintoisia uusia blogeja bloginostoihin, joten jos sinulta sellainen löytyy, kannattaa ilmiantaa oma blogi portaalin sähköpostiin! Myös mainostajille löytyy reilusti näkyvyyttä joko portaalissa tai jonkun tiimibloggaajan blogissa! Portaalin mainostilan kyselyt onnistuu portaalin sähköpostin kautta, blogin mainostilat pitää kysyä suoraan tiimibloggaajalta.

-----------------------------------------------------------------------------------

Uuden blogiportaalin kunniaksi laitetaan pystyyn kilpailu. Kilpailu suoritetaan alle kommentoivien kesken. Kommentoi mikä on lempiblogisi ja MIKSI? Parhaimmat perustelut antanut voittaa yllätyspalkinnon. Muista jättää sähköpostisi!

1 kommentti

  1. Oikeastaan tykkään kaikista blogeista mitä portaalista löytyy. Joitakin olen jo pidempään seurannutkin ja osaa sitten epäsäännöllisesti. Jos nyt yksi pitää kumminkin päättää niin kai se on MK riding, koska tätä bloggaajaa olen pisimpään seurannut kaikista. Tykkään kovasti hänen teksteistään koska niissä on hyviä kirjoituksia ja kuvat tuovat kivaa eloa niihin. Tykkään kumminkin kaikista blogeista melkein yhtä paljon joten yhden valitseminen oli aika vaikeaa. (Myös sun blogis on tosi kiva seurata ja luenkin jokaisen postauksen läpi. Tämäkin postaus oli taas mukava! :) )
    karoliina.leynir@gmail.com

    VastaaPoista