23. toukokuuta 2015

Korpikylän seuraestekilpailut

Korpikylä 21.5.2015
70cm, 80cm
Alex - El Fragante
hylk.

Spring Tourin seuraluokat olivat viime torstaina, ja Team Playsson taas edusti.. :D Hevosten rokotukset sekoitti treenejä ja näinpä lähdettiin viime postauksen huonojen treenien jälkeen hyppelemään. Keskiviikkona pidettiin vielä tosi lyhyt treeni kahden puomin kera, ruuna on nimittäin tuntunut vähän nuutuneelta viime päivät.

Lyhyen matkan jälkeen oltiin Korpikylässä hyvissä ajoin, ehdittiin katsoa muutaman ratsukon rata ennen meidän luokan alkua. Rata vaikutti mielenkiintoiselta, paljon käännöksiä. Tiet oli luonnollisesti pidemmät kuin mitä meidän kentällä pystyy suorittamaan, joten minullakin olisi aikaa keskittyä seuraavaan esteeseen. Ehkä se tästä. Tai sitten ei.

70cm verryttelyssä meni taas pidempään kuin toivoin, en pystynyt keskittymään ja päästin itseni hunningolle. Juuri kun löysin sopivan tatsin, pitikin mennä jo radalle. Kädet ja jalat oli spagettia, en tehnyt mitään muuta kuin tuijotin ekaa estettä. Luonnollisesti se tyssäsi siihen.


80cm verryttely oli jo parempi, saatiin hyviä hyppyjä ja osasin ratsastaa. Rata päättyi kuitenkin kakkoseen. Ekan esteen jälkeen hurrasin kakkosesteelle asti sitä, että päästiin ykkösestä yli. Tultiin 1-2 esteiden välissä oleva kaarre huonossa tahdissa, vauhtia oli liian vähä ja heittäydyin taas tyystin veteläksi, jätin Elmon yksin ratkaisemaan tilanteen ja se ratkaisi sen niin miten kuka tahansa nuori tekisi. Niin paha oma moka, olisin ollut varmempi niin oltaisiin päästy siitäkin, vähän siis harmittaa.

Iso plussa Korpikylän kisoista siitä, että loppuverryttelylle oli tilaa! Käytiin vielä maneesissa ravaamassa eteen alas. Vaikka loppuun asti ei päästy, olin ylpeä miten Elmo käyttäytyi tälläkin reissulla, yleisöä ja muita ratsukoita oli runsaasti. En tiedä mitä kaikkea Elmo on nuorempana nähnyt, mutta mentiin esimerkiksi liikkuvan mönkijän aivan liki ja ruuna ei heilauttanut korvaansakkaan.


Ehdittiin nähdä Miksuakin, hänelläkää ei ollut sujunut ihan niin hyvin nuoren hevosen kanssa. Nyt kun meillä on vetoauto, niin tarkoitus on taas käydä useammin Korpikylässä hyppelemässä. Ensi viikon ruuna saa lomailla ja sitten jatketaan treenejä kohti HäkRan kisaviikonloppua, 6.-7.6.


1 kommentti

  1. Onneksi kisakausi on vasta alussa :) Eipä meilläkään mennyt ihan putkeen kisaviikonloppu, vaan kävin seuranmeataruuksissa maistelemassa hiekkaa :D

    VastaaPoista