28. helmikuuta 2014

Maneesikeikka

Lyhyt päivitys videoineen, kun käväistiin maneesilla Akron, Peninan ja Musen kera. Penina halusi Akron kanssa kunnolla treenaamaan kun kenttä on ollut taas jäässä. Itse olen Musella mennyt viime aikoina sen verran vähän, että lähdin mukaan vain koska heppa-autoon mahtuu kaksi pollea.

Treenailtiin vain tuntumaa ja samalle aaltopituudelle pääsyä, loppujen lopuksi Muse toimikin yllättävän kivasti! Otettiin Musen kuntoon nähden aavistuksen liikaa hidasta ja takaa kulkevaa laukkaa, ja lopussa paksu poni ei olisi enää viimeistä pätkää jaksanutkaan. :D Mutta eipä puskenut edes hikeä, klippauksen ansiosta.

Video puhukoot TAAS puolestaan;Ps. voitin bloggaajapassin GoExpoon ja löysin kokoaikatöitä Teemu Okkolin ravitallilta! Muutto Orimattilaan OMAAN kämppään kutsuu. (:

7 kommenttia

 1. Ootteko eronnu peninan kanssa :o vai miks muutat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla. :D mun työn perässä siis muutetaan molemmat, penina kulkee meidän tallille sitten orimattilasta.

   Poista
  2. No huh! Mä jo säikähin :) paljonko teillä on matkaa orimattilaan? Miks ette asu tallilla ja sä vaan ajat töihin muualle? Vai asuuko siellä tallilla joku muukin? Esim. Peninan vanhemmat?

   Poista
  3. Meiltä on matkaa 40km, menee vajaa tunti ajaa autolla työpaikalle ja siksi on kannattavampaa (aika ja raha) että muutetaan Orimattilaan. Kaiken kukkuraks ku mulla ei oo autoa, niin Penina joutuis heräämään päivittäin 4:45 vaan sen takia että ajaa mut töihin.. Meidän tallilla (joka on siis meidän nykyisen kodin pihalla), asuu mun ja Peninan lisäksi Peninan vanhemmat ja se oma yhteinen koti on jo ollu haaveena jonkun aikaa ni tässä ois hyvä sauma! Asuntoki jo melkein löytyny.. ;D

   Poista
 2. Kuka siellä hämeenkoskella hoitaa hepat sitte?

  VastaaPoista
 3. Onneks sä paat näit videoit ni näkyy sun todellinen osaaminen :)

  VastaaPoista