24. helmikuuta 2014

Estetuomarikurssi

Ilmottauduttiin Peninan kanssa jo aika päiviä sitten estetuomarikurssille ja viime viikonloppuna tämä vihdoin ja viimein pidettiin. Mentiin siis aikasin lauantai aamuna Helsingin Santahaminan varuskuntaan, jossa nimilistan ja henkilötodistuksien jälkeen päästiin porteista sisälle.

Kurssi pidettiin yhden rakennuksen luokkahuoneessa, jossa oli luksus tarjoilut - kahvia monta kupillista ja suklaahippukeksejä. Lounasta saatiin myös molempina päivinä varuskunnan ruokalassa, jossa olikin kohtuu hyvää sapuskaa. Kouluttajana oli Heikki Kela ja paikalla oli meidän lisäksi 16 muuta kokenutta hevosalan harrastajaa/työntekijää.

Suoraan sanottuna olin kuolla tylsyyteen enkä ole pitkään aikaan kokenut samanmoista perseen puutumista ja levottomuutta tuolissa pyöriessä, mutta tarttui mukaan paljon uutta tietoa ja pari älynväläystä vanhoista tiedoista. Päästiin molemmat molemmista kokeista läpi ja kun ollaan tuomaroitu kuudet estekisat, saadaan lähteä hakemaan estetuomarin oikeuksia SRL:ltä!

Furuvikin kartanolla nukuttiin, ihan kiva mesta, suosittelen! Kartano oli ihan Santahaminan vieressä ja kävelymatkan päässä oli pitkään auki oleva Valintatalokin, vaikka muuten olikin vähän syrjä sijainti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti