3. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Rankat työt vaatii rankat vapaa-ajat, siksipä ensi viikolla pidän kaksi harjoitustuntia, kengitän 4 hevosta, teen tallitöitä, liikutan Musea ja Kisseä, käyn valmennuksissa ja seuraavana viikonloppuna taas muualle tallitöihin..

No mutta voidaan ehkä huokasta helpotuksesta, Kissen jalka näytti tänään hyvältä. Aivan aavistuksen oli nestettä vuohisessa enää. Vissiin pyörähti jalassa joku tulehdus, enkä ihmettele kun tuo häslä on koko ajan hokin polkemilla.. Käärin kohta pollen kuplamuoviin. :D


Tällä viikolla tamma saakin uuden kengityksen ja pääsee Saaran istuntatunnille perjantaina. Todennäköisesti otetaan ensin maasta käsin puolet ajasta ja puolet jumppaa selästä käsin. Torstaina myös Mona tulee Peninan ratsastustunnille ja samalla uusiksi katsomaan Kisseä, jospa Mona rupeisi tyttöä hoitelemaan. Täytyy varmaankin pitää muutama rankempi päivä, että jaksaa Kisse keskittyä Saaran tunnilla.
Kolmen viikon päähän sain Annakaisa Ventomäen tulemaan meille hieromaan Kissen. Tästä olisikin tarkoitus jatkaa hierontaa 2-3 viikon välein, toivon vaan että Ventomäellä on aikaa niin usein..

Muselle ei kuulu kummempaa, sai uuden tallitoppiksen.. :D Muutamia päiviä sitten kerkesin jopa liikuttamaan Musea ratsain pitkästä aikaa. Muse toimi kumman hyvin tuiskusta ja tuulesta huolimatta, pitäisi ehkä reenata useammin kun oltiin suunniteltu aloittaa kisakausi 2.3. Korpikylässä olevilla seurakoulukisoilla. Karvapallo tarvitsisi ehkä uuden klippauksenkin, mutta kun meidän klipperi sano itsensä irti.


Ps. ilmottauduin kengityksen tehokurssille Harjuun! Tosin se on vasta elokuussa, enkä tiedä opinko mitään uutta, mutta tuskinpa tuo pahitteeksikaan oo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti