1. maaliskuuta 2016

Kohti Helsinki Horse Fairia!

Aika kulkee ihan älyttömää vauhtia! Nyt on jo Helsinki Horse Fair ja ens kuussa Tampereen Messut. Viime päivät on mennyt töissä, Maunon kanssa ja Elmon kokeilijoiden parissa. Viime päivityksessä manasin että Mauno on ollut aika riiviö ratsastaa. Eilen ratsastin puten taas kunnolla ja ai että kun oli pätkiä kivana! Edellee vähä yritti kokeilla että onko pakko, mutta ei läheskää sellasta showta kun viimeksi. Nyt Mauno saakin pitemmän loman ensi maanantaihin asti, jollen sitten keksi nakittaa jotakuta sitä juoksuttamaan tai ratsastamaan viikonloppuna.

Mun instagramissa oli arvonta HHF -lipuista ja voitto osui nimimerkille laurajosefiinaa! Myös Playsson.netin portaalissa on arvonta lipuista ja tuotepaketista sekä useammalta bloggaajalta löytyy arvontoja/kilpailuja lipuista. Vinkkinä siis jos ei ole vielä lippuja ostanut.

Messuilta odotan eniten hengaamista meidän parhaimman tiimin kanssa ja paria erityisen mielenkiintoista ohjelmanumeroa. Meidän Just Dressage Knot Outin lisäksi aijon olla kuuntelemassa ainakin Ell Mirjami Miettisen pohdinnat kuolaimista ja suun anatomiasta ja Ell Katja Lappalaisen mietteet ruokinnan haasteista.
Horse & Rider -areenalla on paljon erilaisia maastakäsittelynumeroita, jotka voivat olla myös kiinnostavia. Oma panokseni portaaliin tulee artikkelin muodossa, kun menen tekemään muistiinpanoja Freejump Collier -apuohjan esittelystä.
Joku voisi kyllä selventää minulle, miksi nuo samat hevosrodut ovat edustamassa joka vuosi messuilla? Vaihtaisivat edes 2-3 rotua johonkin toiseen edes kerran. :D

Expo on aina myös SE juttu. Vaikka yleensä ennen messuja kaiken tarpeellisen ehtiikin jo ostaa, niin exposta lähdetään sitten katsomaan sellaista vähän extraa. Maunolle haluaisin uudet jalustinhihnat, estejalustimet ja kuljetusloimi. Oikeasti tarvittaisiin isompi turparemmi (tai kokonaan uudet suitset). Itselleni koitan kattoa hanskoja ja esteraippaa.

Itse pyörin näytteilleasettajana ympäri halleja, tulkaa tutut ja tuntemattomat morjestamaan jos uskallatte! (: Loppuviikko onkin hiljasta blogissa, mutta palaillaan kun selviydytään messuilta!
Ja Playsson.net löytyy ständiltä numero on 3D27!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti