16. syyskuuta 2015

Muutoksen tuulet


Oon vitkutellut tätä kirjoitusta pitkään, mutta kaippa se pitää vihdoin kirjoittaa. Vähän kuulumisia ja uusia tuulia nimittäin. Kalenterit on ollut viime viikot ihan täys ja on edelleen, mutta täytyy kai takoa kun rauta on kuumaa!

Viime kuussa käväisin Ypäjällä kokeilemassa päivän verran ravitallin, eli 1-tallin, toimintaa. Mullahan on edelleen suorittamatta hevostalouden perustutkinnosta 1,5 vuotta, ja haluaisin kovasti sen jo saada päiväjärjestyksestä. Opintotuki kuitenkin kattaisi 1/4 osan elämästäni, joten se on ollut ehdoton nou nou. Opistolla vapautuu muutamia paikkoja, että he voivat ottaa opiskelijoita suorittamaan oppisopimuksella tutkinnon. Tartuin tilaisuuteen ja tein hakemuksen. Kesälomien ja YT-neuvottelujen takia juttu on venynyt tänne saakka, mutta vihdoin oli tutustumisreissu ja meininki oli ihan jees! Suht samanlaista menoa Hingunniemessäkin. En ehkä antanut parhainta kuvaa, väsytti ihan pirusti ja pyörin vain tekemättömänä kun kukaan ei oikein keksinyt mulle tekemistä. Tässä kuussa pitäisi saada tietoon että montako opiskelijaa Opisto voi ottaa ja olenko yksi valituista. En ole juuri tutustunut miten käytännössä oppisopimus toimii. Ehkä pitäisi ainakin ennen kuin otan mahdollisen paikan vastaa. :D

Ypäjään liittyen, löysimme jo joitakin aikoja sitten täydellisen omakotitalon meille. Talo on apauttiarallaa 10km keskustasta. Nyt siellä on vain putkiremontti, joten menee kylmempiin säihin, että päästään muuttamaan. Tämän aikaa asumme Peninan vanhemmilla, säästetään ex-kämppämme vuokrarahat omaan lompakkoomme.
Samoihin aikoihin kun talo varmistui, löysimme myös hevosille loistavan tallin Opistoa vastapäätä.. Myöhemmin kuitenkin heidän tilanne muuttui, eivätkä pystykkään ottamaan ulkopuolisia hevosia. Onneksi olemme löytäneet jo pari muuta hyvää vaihtoehtoa!

Aloitin Forssassa uudet työt ja teen Tuuloksessa edelleen satunnaisesti. Uusi työ oli vähän jännää, mutta nyt jo oppinut talon tavoiksi. Kengitysasiakkaitakin on riittämiin, ensi viikolla on 5 kappaletta ja siinä sivussa yritän ehtiä omatkin laittaa..

Kissen lopetuksesta on reilu viikko. Ikävä on kova, viime viikon olin pienessä sumussa kokoajan. Elmo ei ehtinytkään surra ystäväänsä pahemmin, sen verran hyvin Mauno paikkasi sydäntä. Mauno
on Peninan uusi hevonen, joka on aika ihana, vaikka en asiaa myönnäkkään.

Mitäpä vielä.. Jokunen aika sitten oli bloggaajien syyspiknikki Helsingissä, oli mukavaa!
Lokakuun alussa on Tallinnan Horse Show, jota oottelen kanssa mielettömästi! Itse pyörin paikalla koko vkl pressipassin kanssa! Blogiin on myös tulossa lähiaikoina paljon postauksia tuotteista.
Blogiin on tulossa myös uusi banneri ja samalla ulkoasu vähän muuttuu. Samalla päivitän sivuja. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti