4. syyskuuta 2015

Kysy kysymys!

Hirveästi olisi rästissä postauksia, mutta ei se mitään! Ei paineita, sen verran niitä on kertynyt kaikesta muusta, heppakuvioista, muutosta, uudesta työpaikasta jne! Lähipäivinä on tulossa juttua kaikista uusista muutoksista. (:

Itse asiaan, nyt saatte kysyä! Aikaa on ensi perjantaihin asti, lyhennän mahdollisesti aikaa jos kysymyksiä rupee tulemaan urakalla. Hevosaiheiset ovat parhaimpia, mutta nyt ei ole aihetta rajattu. Täksi aikaa muutan kommentointirajoituksia siten, että myös anonyymit pystyvät kysymään.

Elmo Jessen tunnilla

8 kommenttia

 1. Miten tulette toimeen (Jesse, penina ja sinä) jos nyt ajatellaan että Jesse on vaihdettu sinuun? Minkä tasoiseksi kuvittelet itsesi nyt ratsastuksessa?

  VastaaPoista
 2. Kerro lyhyesti tavallisesta (koulu)ratsastus kerrastasi. Onko sinulla jokin tietty rutiini, jolla verryttelet? Suunnitteletko päivän asiat etukäteen vai etenetkö asioissa eteenpäin sitä mukaan kun ratsastaessa sopivalta tuntuu? Kuinka kauan tavallinen liikutuskerta kestää?

  Millainen on mielestäsi hyvä valmentaja? Suorasanainen ja ankara vanhantyylin opettaja vai uudemman polven kannustava ja pedagogisesti hyväksyttävämmän tyylin omaava?

  Minkä tyylisiä hevosia itse tykkäät eniten ratsastaa (hitaat, terävät, kuumuvat, kyttäävät, itsevarmat)? Ja entäpä minkä tyylisen hevosen ajattelet sopivan itsellesi ratsastajana parhaiten - eroaako tämä mieltymyksestäsi. :)

  Mitkä ovat tavoitteesi hevosharrastuksen/-ammatin suhteen, haluaisitko tehdä sitä täysin päivätyöksesi? Haluaisitko kilpailla korkeammalla tasolla? Oletko kiinnostunut valmentamisesta?

  Luetko paljon ratsastus-/hevoskirjallisuutta? Onko sinulla jokin tietty ratsastuksen "raamattu", jonka ääreen aina palaat?

  Harrastatko vapaa-ajallasi muuta kuin hevosia?

  VastaaPoista
 3. Jo siinä on ylemmällä anonyymilla rajoittunut käsitys aikuisten ihmisten välisistä suhteista. Tuskin kukaan "vaihtaa" ketään keneenkään niin kuin tavaraa. Nimim. eksäni ja nykyiseni ovat ystävystyneet kauttani.

  Sitten kyssäriä: mitkä tavoitteet sinulla on nykyisten hevostesi kanssa? Onko sinulla ratsastajaesikuvia? Tallinne ja porukkanne vaikuttaa tosi mukavalta, aidolta ja rehelliseltä sekä hauskalta! Teidän tyylisiä ihmisiä ratsastusmaailma kaipaisi lisää. :) Tsemppiä yrityksellenne!

  VastaaPoista
 4. Mitä aijot tehdä Kissen suhteen?
  Monellako Ratsastuskoululla olet ratsastanut?kerro niiden nimetkin
  Keiden valmennuksessa käyt säännöllisesti?
  Minkä arvosanan antaisit itsellesi ratsastus taidoistasi 4-10?
  Paras hevoskauppa?

  VastaaPoista
 5. Mikä olisi unelmasi ratsastuksessa ja hevosten suhteen? Eli kuinka pitkälle haluaisit päästä ja mikä olisi sellainen saavutus jonka jälkeen voisit ns. jäädä eläkkeelle harrastuksesta?

  VastaaPoista
 6. Hei Alex,

  Tässäpä muutama kysymys :)
  1. Millaisia persoonia hevosesi ovat? (Esim. utelias, säikky jne.)
  2. Millainen olisi unelmien hevosesi (ellet jo sellaista omista :D)
  3. Mitkä ovat omat heikkoutesi/virheesi ratsastajana, jotka ärsyttävät sinua eniten?
  4. Mistä kehityksestäsi ratsastajana olet puolestaan erityisen mielissäsi?

  T: Tiina

  VastaaPoista
 7. Paras ja huonoin kisamuistosi?
  Sut on myös haastettu: http://meandmyfavoritegirl.blogspot.fi/2015/09/haaste-hevosbloggaajille.html

  VastaaPoista
 8. Silloin kun hait tuonne hevostenhoitajaksi, olitko minkä tasoinen ratsastaja? Noin karkeasti arvioiden. Itselläni olisi taas koulupaikan haku edessä ja olen jo kolme/neljä vuotta tuumaillut tuota hevostenhoitajaa/ratsastuksenohjaajan koulutusta, kun mikään muu ei vain tunnu oikealta. Josta aasin siltana toiseen kysymykseen, kuinka paljon asteikolla 1-10 suosittelisit juuri Kiuruvettä opiskelupaikkana ja miksi? Vai suosittelisitko mielummin jotain muuta opiskelupaikkaa kyseiseltä alalta?

  VastaaPoista