22. kesäkuuta 2015

Valtava kuvapostaus; hevoset kesäkuussa

Huhu, jopas on ollut pitkä väli viime postaukseen. Viime viikolla käytiin Tallinnassa ja muuten onkin vapaa-aika mennyt töissä ja häitä suunnitellessa. Elmokin oli lainaratsuna muutaman päivän, kun Mira meni ruunalla Ville Vaurion klinikalla. Elmo siis asui muutaman päivää Aulangolla. Eipä ne tunnit päivään lisääntynyt siltikään, vaikka ei ollut huolehdittavana Elmon liikuntaa!
Ruuna vietiin torstaina Aulangolle, jossa Elmo pääsikin suoraan tarhaan viettämään loppupäivää. Illalla Mira kävi, minulle vieraan valmentajan, Kristan kouluvalmennuksessa.
Perjantaina oli Villen klinikka, jonka teemana oli "Tehoa kotitreeniin". Vähän hölmöä sinällään kun hevonen on minun, mutta uskon että molemmat saivat jotain irti, vaikka kotitreenejä eivät yhdessä jatkakkaan. Ehkä Elmo menee toistekkin lainaratsuksi! Peruasioita siis, ympyröitä, siirtymisiä, yms.
Lauantai aamuna Elmo joutui vieläkin punkemaan Miran kanssa koulua, ja Mira toikin sitten ruunan kotiin, kun haki Dannyn takaisin laitumelta Aulangolle. Itse olin siis klinikan aikaan töissä, niin en harmi päässyt paikalle.

Tallinnaan lähdin vain ostamaan hääjuttuja, vaikka kävimme myös Veskimetsan ratsakeskuksessa, Rocca Al Maren vieressä. Anni ja Roosa kävivät tunnilla, mutta itse säästin rahani häähommiin. Ehkä ensi kerralla!
Samaisella viikolla käytiin katsomassa oriehdokasta Kisselle ja vihdoin ja viimein olen tainnut löytää sopivan! Heinäkuun alussa olisi tarkoitus heittää Kisse orin luo asumaan muutamaksi päiväksi ja elokuun alussa toivottavasti näkyy ultrassa jotain! Jos ei, täytyy pitkittää tiineyttä ensi keväälle, kun ollaan näin myöhässä, edellinen oriehdokas kun joutui leikkaukseen.
Olen myös käynyt tekemässä vuolu- ja kengityskeikkoja, joka on vienyt aikaa bloggaamiselta!
Perjantaina 26.6. olen menossa yhteen haastatteluun, mutta minne? Se selviää myöhemmin jos tulos on positiivinen!

Mutta itse postauksen otsikkoon, kuvia meidän kesäkuulta! Vaurion klinikalta otetut kuvat (maneesi) on (c) Jenni Santanen, loput kuvat ovat (c) Alex Muurinen, (c) Penina Peltonen sekä (c) Anni Ihalainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti