5. syyskuuta 2014

Elmon maastakäsittelyviikko kuvina

En tiedä onko otsikko yhdyssana, mutta menkööt. Tipuin tosiaan viimeksi sänkkärillä ja siitä asti olen vältellyt ratsastamista, häntäluuhun ilmeisesti tuli jonkin sortin hiusmurtuma. Viime yönä pystyin viimein nukkumaan selälläni, joten tänään palaan takaisin satulaan ja vedetään treenit lauantain HäkRan kisoja varten. Ja tänään mikä hienoin uutinen; Päästiin Elmon kanssa kenttäratsastuksen aluevalmennuskatsastukseen!


Elmoa on viimeisten viikon aikana taluteltu maastossa, juoksutettu, irtohypytetty, hierottu ja Memmu Koivisto kävi taas ratsastamassa. Elmolla on nyt kaksi kertaa ollut juoksutuksessa kumichampon, mutta se ei ole oikein tuottanut tulosta. Elmo välillä rentoutui, mutta yhtä paljon kulki jännittyneenä. Niinpä kokeiltiin viimeksi pessoa-juoksutusjärjestelmää, joka suht löysänäkin ohjasi Elmon oikeaan suuntaan ja ruuna oli alusta saakka paljon rentoutuneempi ja käytti takaosaansa, paljon parempi kuin champoneilla. Lihasjumit kaulassa rupee aukeamaan ja lantion jumit ovat kanssa poissa. Memmu taas sai ruunan toimimaan, viimeksi vasen laukka toimi mutta oikeaa joutui hakemaan. Tällä kertaa nousi heti oikea laukka niin kuin kuuluu. (:
Ilosia uutisia myös estepuolelta, Mikael Wahlman palasi Suomeen, joten ruuna pääsee pian Korpikylään hyppelemään Miksun kanssa!

1 kommentti