26. elokuuta 2014

Kuvapostaus; Elmo sänkkärillä

Elmo pääsi ensimmäistä kertaa sänkipellolle. Vähän kummastutti pellon korkeuserot ja epämääräinen pinta, mutta nopeesti Elmo pääsi ymmärrykseen että pellolla voi toimia kuten kentällä. Erehdyttiin eka laukkapätkä ottamaan alamäkeen, jonka ansiosta oma tasapaino heitti mut pellon pintaan, mutta jatko sujui hienosti! :D

Kestäkää laatu :D

En ole vielä kerennyt kirjoittamaan kun Memmu Koivisto kävi läpiratsastamassa Elmon, jonka jälkeen ruuna on tuntunut ratsastuksen alussa pehmeämmältä. Muutakin on kerennyt tapahtumaan, nimittäin Elmo muutti Kissen kanssa takaisin Palomaalle. Ruuna on rauhoittunut takaisin enemmän omaksi itsekseen, Miekkiön toiminta ei tainnut sopia nuorukaiselle. Minulla ja Peninalla ei ole enää tarvetta asua Orimattilassa, jonka takia myös me muutetaan takaisin Hämeenkoskelle. Löydettiin täydellinen rivitalokämppä, jonka ansiosta on siis minulle nyt se ja sama asuisiko hevoset Palomaalla vaiko Miekkiössä. Palomaa on meille tietenkin edullisempi vaihtoehto, joten sekin oli yksi peruste muutolle. Mutta yksi lisäsyy on maastot joita Elmo tarttee ja paljon, tullakseen isoksi ja suureksi kenttähevoseksi.


14 kommenttia

 1. ihania kuvia! elmo on tosi näppärän näkönen, nauttii selvästi :3

  VastaaPoista
 2. Vastahan ostitte elmon, ja nyt olette jo vaihtamassa sitä pois? Miksi? Blogia seuranneena luulisi että teillä menee hyvin sen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ajankohtasta sen myyminen/vaihtaminen kylläkään. (: Joskus tulevaisuudessa sitten vasta tarvitsen isomman hevosen, koska Elmo ei pienen kokonsa takia jaksa mennä vaativaa kenttää.

   Poista
 3. onko jossain ollut puhetta että vaihdatte elmon pois? :o multa on mennyt ihan ohi!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, paitsi toi eka kuva :)

  Ja ylempiin kommentteihin mainittakoon, että kilpaili Piia Pantsukin pienikokoisella Cyna-tammallaan ihan MM-tasolla asti ;)

  VastaaPoista
 5. Kyllähän penina elmoa kovasti Facebookissa mainosti vaihtoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin.. Näytäppä mulle semmonen ilmoitus? :D

   Poista
  2. sieltä voi mennä etsimään ;) pisti vaan silmään eräällä kirpputorilla.

   Poista
 6. On siellä isoimmassa ryhmässä ilmoitus ja Peninan nimellä hakemalla löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida kuitenkaan olla Elmosta kyse.. ;D

   Poista
  2. Mikäs toinen nuori on sitten mahdollisesti tarjolla vaihturina?

   Poista
  3. Ootko ottanu huomioon että Penina voi etsiä ihan jollekulle muulle heppaa kun mulle, niinku on etsinytkin monet kerrat? Miekkiön uudet opetushevosetkin on ala Peninaa, vaikka ne Miekkiön omistajalle menikin :D Jos itse etsisin uutta niin kyselisin sitä ihan itse.
   Asia jo käsitelty?

   Poista