6. syyskuuta 2014

HäkRan seurakoulukilpailut

HäkRa 06.09.2014
Helppo C:2 2000
Alex - El Fragante
52,38%

Hyvin pienten harjoittelujen jälkeen lähdettiin tänään keskustaan kisailemaan, Elmon eka HeC. Eilisissä rataharkoissa Elmo oli väsynyt ja haluton, tuntui jotenkin oudolta. Otettiin yksi reipas laukkapätkä, jonka jälkeen ruuna keskittyi paremmin minuun ja saatiin ohjelma kerran hyvin läpi. En tajunnut tätä aikaisemmin että ohjelmassa on lävistäjät laukassa, jota ei olla harjoiteltu. Ne ei kuitenkaan tuottaneet vaikeuksia ja harjoituksissa saatiin hyvät keskiravit myös. Illalla vielä letitettiin Elmon tukka valmiiksi, aamulla laitettiin nystyrät. Tukan ohentelun jälkeen saatiin nyrstyröistäkin kunnolliset. :D Varusteet valmiiksi ja illalla haettiin vielä bensaa heppa-autoon.

HäkRan kisoissa meni luokat vaikeimmasta helpoimpaan, sekä olin luokan loppupäässä. Niinpä lähdettiin vasta puoli yhden maissa keskustaan ja kisapaikalla autosta purkaantui hikipallo-Elmo. Memmu vinkkasi että Elmo ei vaadi hurjia lämmittelyjä, antaakseen parhaansa radalla. Verryttelyssä lämmiteltiin lihakset ravissa, sekä otettiin muutama laukannosto. Siinä oli meille tarpeeksi ja päästiinkin melkeinpä siitä suoraan odottamaan vuoroamme kentän laidalle.

Rata alkoi tosi hyvin! Memmu on saanut Elmosta paljon tasasemman edestä, sekä käyttämään takaosaansa ja sen huomasi. Ravi olisi inasen saanut olla energisempi, mutta Elmo tuntui niin hyvältä etten uskaltanut lähteä tahtia lisäämään. Aavistuksen ruuna oli ulkopohkeelle hidas, joka rokotti pisteistä. Eniten pelkäsin laukannostoja, joka aiheutti sen että unohdin radan TAAS! :D Jätin kokonaan käyntiosuuden, lähdin laukalle keskiravien jälkeen.. Kuitenkin käänsin takaisin kohdalle ja suoritin käynnin, kärpäset hyökkäsi heti Elmon naamalle. :( Olen itse vieläkin liian hidas ratsastamaan ja sen näkee näissä pienemmän radan ohjelmissa, oman hitauteni takia laukannostot venyivät yhden kirjaimen välin liian pitkiksi. En myöskään osaa täysin keskittyä olennaiseen. Joko keskityn seuraavaan kohtaan, jolloin en ratsasta täysillä sen hetkistä tehtävää, tai sitten ratsastan askel askeleelta, jollon en kerkeä valmistella seuraavaa tehtävää. Tänään tapahtui jälkimmäinen. Jouduin myös tuuppimaan ruunaa eteenpäin, ei olisi millään muka jaksanut laukata. Harmitti vasemman laukan rikot, keskitinkin kaiken sitten siihen ettei oikeakin rikkoituisi. Elmo käyttäytyi taas hyvin ja teki selvästi parhaansa, ihan huippu Elmo. (: Mokat oli ihan satulaan päällä, eikä ne meitä harmita, tän parempaa ekaa HeC-luokkaa en odottanutkaan. Vähän pettynyt olen kyllä keskiraveihin, askel ei yhtään pidentynyt, toisin kuin vielä eilen. Tästä on helppo jatkaa ja pian päästään nousemaan HeB -luokkiinkin, kun vielä vähän hiotaan laukkaa ja keskiaskellajeja.

Tänään oltiin vain kolmistaan liikkeellä, minä, Penina ja isäni. Joten kuvia ei nyt valitettavasti ole, mutta rata saatiin videolle;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti