21. elokuuta 2014

Vekara seurakoulukisat

VEKARA 10.8.2014 
Helppo D:3 2013 
Alex - El Fragante 
50,00% 
4. sija

Tulee todella paljon myöhässä tämä postaus taas, mutta väliäkö sillä. Tosin kirjoittamista on pitkittänyt sekin, ettei meidän yhteispeli Elmon kanssa tuottanut oikein tulosta. ;D Tässä kuitenkin lyhyttä tekstiä kisoista.

Elmolla on ollut pientä uhmista ja levottomuutta siitä asti kun muutimme Miekkiöön, mutta saatiin hyvät treenit ennen kisoja vielä. Käytiin ohjelma kerran ja taas oli ongelmana keskiravin venyminen, muuten rataharkat oli ok. Pakkasin ratsastuksen päätteeksi kamat valmiiksi ja rupesin pelkäämään pahinta.

No pelolle oli ehkä aihettakin, Elmo oli jo verryttelyssä aivan "puukylki" ja pää pyöri ku pöllöllä konsonaan, kaikkien muiden hevosten perään. Tehtiin paljon siirtymiä ja pikku hiljaa Elmo rupesi kuuntelemaan ja keskittymään.
Paikka ja kenttä oli uusi, mutta odotin että Elmo olisi ottanut asiat yhtä lunkisti kuin aikaisemminkin. Kuitenkin tällä kertaa pelon aihetta aiheutti kun tuomarit istuivatkin auton ulkopuolella ja kentän laidalla oli puomikatos. Eipä se vielä mitään, Elmo ei myöskään tohtinut keskittyä minuun yhtään, vaan huiteli aikalailla miten itse tykkäsi ja kyttäsi kentän laidoille missä kavereita menisi. Saatiin juuri ja juuri tehtyä vaaditut tehtävät, hitaasti eikä edes pisteissä. Tasasen huono rata kaiken kaikkiaan siis!
Tuomari rokotti meitä ihan syystä ja paperissa oli kaikki kohdat kirjoitettu juuri niin kuin ne menikin. Ajattelin ettei päästäisi edes läpi, mutta ihan positiivista että saatiin edes hyväksytty tulos. Mutta kokemattoman hevosen kanssa ei juuri auta kuin opetella kotona kaikkea uutta ja käydä uusissa paikoissa niin usein kuin pystyy. Itseasiassa tätä tekstiä kirjoittaessa muistin taas että voihan sitä muiden tiloissa käydä ratsastamassa, muutenkin kuin kisareissuilla.. Hmm..

Meillä on myös video radasta, mutta itseasiassa olen tällä hetkellä hävittänyt videokamerani, jonka muistikortissa tuo rata vielä on.. Katsotaan jos se löytyisi niin voisin myöhemmin tänne laittaa radan.1 kommentti

  1. nuorten kanssa on aina ties mitä ongelmia, reeniä reeniä vuan :) kannattaa just kysellä jos sais käydä ratsastaa jonkun tallin kentällä/maneesissa, niin tulee sitä kisatilannetta harjoteltua

    VastaaPoista