21. lokakuuta 2013

Vahva

mut jos vaan vahvat pysyy hengis
niin mä päätin et mä selviin
mä teen sen mitä täytyy
jos vaan vahvat pysyy hengis
Mä teen mitä vaan et selviin

Kipeä ja ärsyyntynyt möntti sängyn pohjalta kirjottelee.
Viime päivät on olleet tosi hankalia, tuntunut ettei mikään selvii ja kaikki menny reisil mitä on yrittänytkään.
Eikä kaikenkaikkiaan oo edes tapahtunut juuri mitään, pelkään kuitenkin että kohta tulee joku burnout.. Oon ollut myös kipeä muutamia päiviä ja sekin ottaa päähän. On joutunut perumaan valmennuksia, kisoja ja nyt peruuntui Miksun hyppääminenkin. Yritän posiivisesti ajatella että valmennuksia ja kisoja tulee kokoajan uusia.
Jannu on joutunut liikuttamaan Kisseä ja sekin harmittaa kun en oo pystynyt itse ratsastaa. Harmittaa myös että aika ei riitä siihen että kerkeisin useammin ratsastaa muillakin kuin Kissellä.

Lisäksi blogger ei toimi kunnolla, eikä kyllä oikeastaan koko tietokoneeni - saatika kännykkä..

Jos jotain positiivista pitää etsiä, niin kokeillaan Miksua uudestaan tällä viikolla ja eilisissä lastausharjoituksissa saatiin alle puolessa tunnissa Kisse kaksi kertaa kunnolla autoon!

Ja onneksi Kisse on toiminut kivasti ja muutenkin edistynyt. Lapojen jumit on avautuneet ja kaikki liikkeet ratsastaessa on taas puhtaita. Tamma on myös rauhottunut, ei enää säikähdä jokaista rasahdusta mikä kuuluu.
Tilattiin meille klipperi ja kohta nähdään mitä tamma siitä tykkää.. :D

Yhtenä päivänä vaihtelun vuoksi ratsastelin Vespan! En muistanut että friisiläisen laukka voi olla niin pehmeää! Vespalla todennäköisesti menen rataharjoitukset Pinkillä, kun autoon ei mahdu kolmea hevosta niin että saisin Kissen messiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti