17. kesäkuuta 2013

Kesätyöt + Viro

Joko mun järkkäri hajos totaalisesti, tai vaan sen usb-johto. Miten vaan, vitutuskäyrä huipussaan.

Kesätyöt on olleet just jees, ekat kolme päivä otettiin arskaa rannalla koko talliporukka.. Siinä menikin se kesä ja näide jälkeen ilmat onki olleet vähemmän kesä. Suurimmaksi osaksi oon mennyt Musella, joka on ruvennut toimimaan munkin alla ihan kivasti. Tosin tänään taas pohkeet oli ihan hukassa vaikka mulla oli kokeilussa mun ekat kannuksetkin jotka Penina toi mulle Finnderbystä.

Muse

Muse / © Roosa Löppönen

Muse / © Roosa Löppönen

Muse / © Roosa Löppönen

Ramses / © Roosa Löppönen

Ramses / © Roosa Löppönen


Nyt kävi näin.
Tämä on myös syy siihen että pistin just hetki sitten sähköpostia Salpauksen opinto-ohjaajalle ja saattaa olla jos hyvin käy, että jatkan loppu tutkinnon Koulutuskeskus Salpauksessa Asikkalassa.
Todennäköisesti en suorita nyt Hingunniemessä kesäTO:ta, vaikka en ihan heti vaihtaisikaan koulua.
Kävi miten kävi, alan vaihto tulee kuitenkin kyseeseen. En jatka ravipuolella edes Hingunniemessä, vaan vaihdan harrasteohjaajaan.

Maanantaina 10.6. lähdettiin Peninan ja neljän muun tallilaisen kanssa Viroon, Eckerön laivalla. Asuttiin Peninan valmentajan Marika Vunderin kartanossa ja tultiin laivalla takaisin viikon päästä sunnuntaina. Reissu oli tosi jees, vaikka kaikki ei mennyt ihan kohilleen kun auto keitti yli, lämmintä vettä ei tullut koko kartanossa ja säätkin olisi voineet olla vähän paremmat. Ratsastettiin valmennuksissa, ite kävin kahdella tunnilla ja oli kyllä rahan arvoiset Marikan tunnit. Ensimmäinen tunti oli vähän räpeltämistä, toinen jo astetta parempi. Menin molemmat Ounce of Gold nimisellä torinhevosruunalla joka oli kyllä ihan mukava peli.

Muuten vain shoppailtiin, syötiin ja nukuttiin.Ostin t-paidan, Vansin ruskean hupparin ja sukkia.. Penina osti mulle älyttömän hienon kaulakorun vanhan tilalle.Unzi / © Roosa Löppönen

Unzi / © Roosa Löppönen

6 kommenttia

 1. Näkyy hurjaa kehitystä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi! Liityn heti kun pääsen koneelle! :)))

  VastaaPoista
 3. vaikka ravi-ihminen enemmän oonkin niin jopa mä huomaan näissä sun ratsastusuvissa huikeen kehittymisen! Istunta näyttää tosi hyvältä, vaikken ratsupuuhista niin kauheesti ymmärräkkään:)

  VastaaPoista
 4. Pääsitkö salpaukseen? Huvittavaa vaan kun maailma on niin pieni, että mun kaveri opiskelee siellä harrasteohjaajaksi. :D

  VastaaPoista