6. helmikuuta 2015

Kilpailu!

Pientä kilpailua pitkästä aikaa!

Jätä kommenttia alle mitä uutta toivoisit blogilta.
Lisää kuvia, lisää tekstiä? Mielipidepostauksia enemmän? Laajamittaisia teenisuunnitelmia, ruokintasuunnitelmia? Videopostauksia? Jotain muuta?

Viisi parasta kommenttia voittavat kahden (2) hengen lippupaketin Horse Fair -messuille 7.-8.3.2015. Liput tarjoaa yhteistyössä GoExpo. Osallistumisaikaa on 15.2.2015 asti!

Muista jättää mailiosoitteesi!


14 kommenttia

  1. Ehkä jotain kirjoittajaan liittyvää, syvällisempää pohdiskelua aiheesta x. Myös sellaiset videopostaukset tallipäivästä vois olla kiinnostavia.
    laura.veikkola@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Videopostaukset ois kivoja, mutta ois kiva jos olis mielipidepostauksiakin.
    annii_00@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Treenisuunnitelmia. Miten jaksotat treenit, mitä teet, miksi? Ja sitten tietenkin kummankin osalta, sekä hevosen että ratsastajan.

    mkriding@hotmail.fi

    VastaaPoista
  4. Videoita, laidasta laitaan, mydaysta varustevideoon. Ihan vain kuulumispostauksia sekä treenisuunnitelmia on myös kiva lukea joten niitä lisää :) Sitten ruokintasuunnitelmat hevosille olisi myös kiva kuulla mitä ne saavat. Sitten jos joihinkin kisoihin olet osallistumassa jossain vaiheessa niin sitten sieltä postausta. Tässä oli omat ehdotukset ja toiveet! :)
    karoliina.leynir@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Blogi on jo aika monipuolinen:) mutta jos jotain saisi toivoa niin postaus: elämästä ilman hevosia? Mitä tekisit? Mistä jäisit paitsi? Olisitko erilainen? Mitä jos et olisikaan koskaan istunut satula?
    Muuten kivan oloinen blogi:)
    irahanninen@outlook.com

    VastaaPoista
  6. My Day sekä kuvina että videona, videopostauksia ihan kotitreeneistä ja kun oot esim. kisoissa.
    milzi002@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mielipidekirjoituksia ja varsinkin videopostauksia ! Kuten myday tai tallipostaus :) oonistyttis@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Erilaisia videoita, mitem valmistautuisit kisoihin, syvällisiä mielipidepostauksia :)
    Sekä hevosen päivärytmi/viikkorytmi olisi kiva :)
    Venla.noppis@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Minua tietysti kiinnostaa kaikki Elmoon liittyvä, mutta erityisesti valmennussuunnitelmasi ja teidän tavoitteenne, videot (mitä sulla on jo ollutkin). Mutta kiinnostaa myös miten yhteistyö tämän Bamben kanssa edistyy ja mitä suunnitelmaa ja tavoitteita sinulla sen kanssa on.

    Treeneistä olisi mukava kuulla analyysia mikä oli hyvää ja missä kehittämistä, mistä valmentaja kommentoi ja olitko itse tullut jo ajatelleeksi jne (siis omassa ratsastuksessasi ja hevosen kouluttamisessa). Mitä treeneissä oli harjoitteena ja miten ne mielestäsi toimivat ja kehittivät. Saitko jotain uutta ajateltavaa. T:Nasun eli Nannan porukat

    säpö ilman sulkuja (arovuokko@gmail.com)

    VastaaPoista
  10. My Day- postauksia on aina jännä lukea, mutta myös elämästä tallin ulkopuolella on kivaa lukea postauksia joskus.

    meri.t.taskinen@helsinki.fi

    VastaaPoista
  11. Videopostauksia ehottomasti! :) on nii kiva katella ku touhuat tallilla. Myös Penina vois olla mukana niissä, ois kiva nähä esim. joku pitkä my day teidän tallin arjesta :)

    sonyhilu@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Joku postaus hevosten varusteista joko kuvilla tai videolla. Tavotteistasi, niin omista kuin hevostesi ja mikä päämäärä teillä on. Postaus omasta päivästäsi( ei välttämättä hevosten kanssa) niin saisi vaihtelua tännekkin ihan sun henk.kohtaisesta päivästä. Viimeisenä vois olla joku postaus missä kerrot hevostelustasi, kuinka kaikki lähti alkuun ja siltä väliltä ihan nykypäivään :) jenni.suokas@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Oho.. pikkasen jäljessä tuli tuo minun kommentti, mutta....

    VastaaPoista