1. lokakuuta 2015

Viime viikkojen treenejä

Mulla on viime aikoina ollut pitkiä työvuoroja, näinpä Elmo on päässyt kevyemmällä. Muutenkin kaikki on vähän hujanhajan kun elämä on nyt "välivaiheessa". Ei ole vielä omaa taloa ja rauhaa, pyörin töissä siellä täällä ja vielä on epävarmaa monikin asia. Jospa jaksaa olla kärsivällinen niin kyllä se kohta helpottaa!
Elmo on siis ollut epäsäännöllisen säännöllisesti Jessen valmennustunneilla käytössä ja loppuajan olen itse liikuttanut niin että vältyttäisiin monilta vapaapäiviltä. Tämä taas ei pienennä Elmon kasvanutta massun ympärystä, mutta eipä pääse ainakaan lisää kasvamaankaan! Kun mulla on vapaapäivä, niin Elmo on liikkunut 2x/pvä.

Ollaan hypitty ja väännetty koulua, poni toimii kuten pitääkin! Jossain vaiheessa kun tuntui että Elmo vaan vittuilee vastaan, mutta nyt on ihan eri moodi päällä. Johtui sitten mahdollisista kasvukivuista, lihasjumeista, ratsastajasta, mutta ne on selätetty. Ainakin hetkeksi. ;D Varsinkin esteillä ero on huomattava, Elmo ei enää hiljennä vauhtia minimiin ennen estettä! Paitsi toki kummallisimmille esteille kun jää mulkoilemaan.
Harmi vaan että uusia kuvia tai videoita ei ole juurikaan ole, aina puuttuu kuvaaja.. Koitetaan ensi viikolle saada vaikka ihan kunnon estevideota!
Kutsu aluekatsastuksiin tuli taas, sitä varten vahvistetaan vielä hyviä hyppyjä 80-90cm tasolla. Koulua ruvetaan vähentämään ja se korvataan maastoilulla. Nyt on peltokin vihdoin ja viimein puitu, ensi viikolla sinne baanalle! Katsoin just että viime vuonna oltiin pellolla jo puolessa välissä elokuuta! Yksi päivä me repästiin ja mentiin kankisuitsilla. Kanki löysänä ja vain nivelellä ratsastus, mutta niin että Elmo pääsi tottumaan kahteen kuolaimeen. Poika oli äärettömän komea suitsilla, harmi vaan että sen verran oli pimeää ettei onnistunu kuvat!

Viikonloppu menee tiiviisti TIHSissä. Yritän keksiä sieltä pari aihetta päivityksiin
 ja toki tulee sitten vielä yleinen fiilistelypäivitys koko viikonlopusta. Pressipassin ohella mulla on jonkinsortin työpöytä pressihuoneessa, mutta luulen että kirjoitan päivitykset vasta ensi viikolla. Katsoo nyt miten aika ja voimat riittää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti