1. heinäkuuta 2014

KopRan seurakoulukisat

KopRa 29.6.2014
Helppo D:3 2013
Alex - El Fragante
70,526%
2. sija

Nukuimme pommiin kokonaisen tunnin verran, mutta onneksi selvittiin aamusta kunnialla. Ehdittiin puoli yhdeksäksi Palomaalle, varttia yli yhdeksän Elmo oli hevosautossa. Piti vielä letittää Elmo, onneksi se on Peninan heiniä.. :D Elmon kanssa on onneksi huoletonta matkustaa, vaikka olisi yksinkin.

Verryttelyssä kesti tovin että Elmo rupesi rentoutumaan ja pehmenemään, taivuttelin kahdeksikolla Elmoa vetreemmäksi ja siirtymisillä herättelin. Loppua kohden Elmo kulki hienosti jopa vaikeampaan suuntaansa, saatiin hyviä pysähdyksiä ja yritettiin vähän peruutustakin jotka onnistuivat paremmin kuin viimeksi. Hävetti kauheasti, kun Elmo hirnui jatkuvasti kaikille.. :D Otettiin reilusti ennen meidän suoritusta vain kävelyä, kun Elmo rupesi jo väsymään, olisi vain tahtonut mennä hölkytikölkyti ravia. 


Kun katsoin edellistä rataa ja odotin vuoroani, rupesi jännittämään ihan sairaasti, jopa enemmän kuin viimeksi! Tiesin etten tällä kertaa unohda rataa ja Elmo varmasti toimisi, mutta se jännitys kiipesi silti hartijoille.. Yritin hengittää syvään ja rauhoittua, että Elmokin rentoutuisi. Eipä se juuri onnistunut, hermoilin aikalailla ja Elmo tuntui alla aika jännittyneeltä. Myöhästyin myös aavistuksen avuissani ja jouduin viime hetkellä korjailemaan asioita. En itse pystynyt rentoutumaan kuin vasta aivan lopussa, yritin liikaa pitää ryhtiä jollonka kädet ja selkä jämähtivät yhteen asentoon eivätkä päässeet mukautumaan liikkeeseen. Elmo kuitenkin korjasi hienosti tilannetta, eteni mukavaa tempoa koko radan ja vastasi apuihin, itse vain olin hitaalla. Parhaimpiinsa pääsivät pysähdykset, ne eivät olleet täysin kohdilla, mutta pikku seikka tässä vaiheessa.Käytös oli taas ihan kymppiä, palkintojen jaossakin seisoi paikallaan tattina. 
Paperissa oli numeroita 6, 7 ja 8, paljon moitintaa tuli ettei tehtävät olleet pisteissä ja Elmo oikoi vaikeampaan suuntaan mentäessä. Kehuja tuli pysähdyksistä ja istunnasta.Tällä kertaa saatiin jopa koko rata videolle!

 

Pieni lisäys vielä, että itse kisat oltiin hyvin järkätty. Oltaisiin kaivattu vain sisälle heittäjää, koska meidän auto on sivusta purettava ja ei voida mihin vain sitä laittaa sekä verryttelyssä olisi voinut olla 1-2 ratsukkoa vähemmän. Kaikin puolin muuten kisat olivat kivat ja sujuvat. Buffetti oli runsas ja edullinen!

3 kommenttia

 1. Onnee kilpakumppanille!! Hyvin veditte! Terveisin täti ja poni puskista. Oltiin ekaa kertaa kisoissa ja aika pihalla molemmat. Mutta jostain se on aloitettava, ehkä ensi kerralla ei olla jännityksestä ihan lamaantuneita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin tokat kisat, siihen verrattuna meillä meni tosi hyvin, vaikka sekä hevosta että minua jännitti. :D Ei se jännitys katoa kuin kisaamalla ahkeraan..

   Poista
 2. Hieno suoritus molemmilta! Onnittelut emältä myös ;)

  VastaaPoista