12. heinäkuuta 2014

Elmo Miekkiössä

Elmo ja Kisse muuttivat lauantaina Miekkiöön ja ensimmäinen tietenkin meni autoon kuin vanha tekijä. Hikipallona se sieltä purkaantui, mutta muuten matka meni hyvin. Oltiin niin myöhään perillä, että Elmo meni suoraan karsinaan syömään heiniä. Elmo vilkaisi uudet maisemat ja ryhtyi syömään, ensin kun oltiin tarkistettu turvepatjan pehmyys piehtaroimalla.

Elmo ei ole juuri ottanut stressiä muutosta, kun on ollut tuttuja ihmisiä ja hevosia ympärillä. Hevoset ovat nyt olleet yksinään, mutta eilen Kisse ja Elmo pääsi samaan tarhaan. Elmon ruunauksesta on vasta vuosi ja näytti vähän letkuaan, kun Kisselläkin on kiima. Täytyy vähän seurailla että vaihdetaanko tarhakavereita, Elmo kyllä voisi aina välillä olla yksinäänkin. Elmo oli entisessä kodissaan ollut tarhassa yksin, mutta meillä on ollut kokoajan jonkun kanssa, poika onkin vähän tullut riippuvaiseksi muista. Tekee kyllä töitä yksin, mutta esimerkiksi heti ekana päivänä Miekkiössä, Elmo ujuttautui aidan ali Kissen tarhaan. Sai kyllä semmosen tällin langasta, että on ruvennut kunnioittamaan aitaa. Eilen rakennettiin tarhojen viereen laidun, johon meidän hevoset pääsevät aina välillä keskenään syömään.

Pari päivää olen nyt kevyesti ratsastanut Elmolla, ensin kentällä ja seuraavaksi maneesissa. Elmo on niin tylsä, ei sanonut mitään maneesista, vaikka oli herran eka kerta. :D Kentällä otettiin vaan taivutuksia ja voltteja, sekä laukannostoja ja laukkaa eteenpäin vähän matkaa. Yksi täydellinen laukkapätkä tuli, muutkin olivat hyviä. Maneesissa otettiin vähän käyntijumppaa, kaarevia uria ja eri kokoisia voltteja. Ensin vasempaan ja sitten oikeaan (eli siihen vaikeampaan) kierrokseen, josta Elmo rupesi äkkiä hermostumaan, niin otettiin vielä helpompaan suuntaan kerran ja lopetettiin siihen. 
Sunnuntaina olisi taas esteitä, ruvetaan ehkäpä ottamaan jo useampaa estettä.

Elmo kaipaisi taas parturia..

Huomenna tulee jatkoa, "Kisse Miekkiössä"! (:

5 kommenttia

 1. Elmo on kyl tosi komee heppa :) Jos kaipailet luettavaa niin tossa on mun blogin osoite: http://meandmyfavoritegirl.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Harmittavan pieni vain, vaikka kyllä se mun silmään on aavistuksen vielä kasvanut. Mutta eiku lihaksia ja tukkaa taas vähä kuosiin ni avot! :D

   Poista
 2. Hei! Hyvin näytät ratsastavan. Tapaatko usein ratsastavia poikia(tai miehiä?) ja onkp teillä sellainen oma 'piiri'? Sait uuden lukijan:) paljonko sulla on keskimäärin sivunkatseluita päivässä, ja onko sulla sponsoria?

  http://tarkennettu na hevonen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä oikeestaan. Meidän tallilla toinen opettajista on mies ja mun estevalmentaja myös, mutta siihen ne sitten loppuukin. :D Sivunkatselut on n. 100-300. Ei oo sponsoria vielä, toimin yhteistyössä ratsastusseura Playsson Ridersin kanssa.

   Poista
 3. Hei! Sinut on haastettu! :) -> http://tarkennettunahevonen.blogspot.fi/2014/07/911-faktaa-haaste.html

  VastaaPoista