19. toukokuuta 2014

Pieni treenitauko

Nimittäin osoitin taitavia lahjojani ja tipuin kärryiltä suoraan käsivarrelleni - olkapää sijoiltaan. Penina lähti viemään mua terveyskeskukseen. Ja ei jumaleisson kun teki kipeää! Puolitoista tuntia jaksoin kivun kanssa ja kunnes tämäkin mies purskahti itkuun. :D Kahden ja puolen tunnin päästä makasin mahallani vieläkin käsi irti, roikottaen sitä käsipainon kanssa yli sängyn laidan, kunnes liikahdin parempaan asentoon ja sain vahingossa ihan itse olkanivelen takaisin paikoilleen. Kaksi viikkoa pitää käyttää kantosidettä ja 6 viikkoa välttää nostamista ja vetoliikkeitä. Todennäköisesti en pääse vielä kahden viikon jälkeen ajamaan..

Tämä taas tarkoittaa sitä että hevosille tulee taas tarpeetonta taukoa, tosin nyt voin myös itse olla tallilla auttamassa ja järjestämässä jonkun toisen liikuttamaan hevosia. Naapurin tallityttö Roosa on nyt kivasti autellut Kissen liikutuksessa!

Elmon ja Vespan piti eilen lähteä mätsäreihin Alaspäähän, mutta auton vakuutuksen kanssa tuli häikkää. Roosa olisi minun tilalleni mennyt esittämään Elmon, mutta ehkä parempi kuitenkin että minä esitän sen ekan kerran kun poju ei kuitenkaan pahemmin ole eri paikoissa käynyt. Kolmen viikon päästä on myös HäkRan koulu- ja estekisat, joihin mun piti lähteä. Olkapää on jo nyt sen verran hyvä, että uskallan sanoa lähteväni Elmolla suorittamaan HeD-luokan, mutta katson myöhemmin osallistumiseni estekisoihin. Kisoihin haluaa lähteä sen verran iso joukko tallilaisia, että hevosauto joutuu tekemään useamman kiekan Koskelta kisapaikalle. Viimeisiä hevosvarauksia ei oo lyöty lukkoon, mutta jos jollain kiekalla näyttää autoon jäävän tilaa, lähden myös Kissen kanssa kokeilemaan onneani HeD:ssä.
4 kommenttia

 1. Onko muse myynnissä? Miksi et itse mene sillä kun eikö se olisi parempi vaihtoehto kuin kisse jolla on ollut kaikenlaista vaivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo. Olisi se ehkä parempi vaihtoehto, mutta tuo reissu kisoihin olisi ollut vain Kisselle henkisesti hyväksi, olisi taas saanut lisää matkustuskokemusta ja uusia tilanteita.
   Mutta nyt en pääse lähtemään Elmonkaan kanssa kun myöhästyin ilmoittautumisesta. :(

   Poista
 2. Miksi bloggaat nykyisin niin harvoin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kirjoittaa aina kun on aikaa! Valitettavasti olen klo 6-17 töissä joka päivä ja sen jälkeen joko makaan sohvalla tai talleilen. :( Vapaapäivinä yritän parhaani mukaan kirjoittaa sitten.. Olen kyllä ajatellut skarpata!

   Poista