14. tammikuuta 2014

Plääh

Hyi mua, kolmen viikon tauko kirjoittamisesta. Kiireet ja laiskuus!

Kummallekkaan hevoselle (Kisse ja Muse) ei kuulu kummempaa, jäätyneen kentän takia molempien liikutukset ovat menneet vähän niin ja näin. Kissen kanssa ollaan sitten vaan jumppailtu ja kävelty..
Oon juoksutuksessa käyttänyt nyt kumichamponeita, jonka ansiosta myös ratsastuksessa Kisse on lähtenyt rentoutumaan myös matalammassa muodossa käyttäen selkäänsä. Meiltä löytyy myös gogue-apuohja, mutta mulle ei oo vielä selvinnyt miten se eroaa kumichamponeista ja näinpä se on vielä jäänyt kokeilematta.
Musen kanssa olisi tarkoitus käväistä 26.1. Takkulassa hyppäämässä esteharjoituskilpailuissa kevyet 60cm.


Ostin vihdoin ja viimein kauan kuolaamani villaloimen Kisselle! Kokoa 135cm, saisi olla muutamia senttejä isompi, mutta menee hyvänä kuivatusloimena. Kirpparilöytönä tein Back on Trackin L-koon ratsastussuojat, joita olen käyttänyt kevyempinä päivinä. Nämäkin voisivat olla M-kokoiset, mutta pysyvät kyllä paikoillaan reippaammassakin laukassa.


Jos en ole muualla töissä perjantaina, Kisseä tulee katsomaan eräs nainen jos hän rupeaisi tammaa hoitelemaan! Saisin minäkin apua kiireisimpinä päivinä, lastausapua, apua ohjasajoon yms.

Kisse ja Akro2 kommenttia

  1. Oho! Pitkän ajan jälkeen taas löysin blogisi ja jäin lukemaan nyt ihan rekisteröityneenä!(:
    Kisse kyllä näyttää ihan eräältä Tresorilta, jolla ratsastan aika usein:D
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Pakko kysyä, että kun postauksissas ei juuri siitä Asikkalan heppakoulusta mainita, et ootko sä siellä siis opiskelijana kun mietin et minkälaine paikka se on? :D Täältä ainakin yks toivois postausta! Tai sitte oon yksinkertaisesti sokia kun en oo nähny postauksissa siitä mitään :D

    VastaaPoista