28. syyskuuta 2013

PLARI harjoitusestekisat

PLARI 28.9.2013
70-80cm
Alex - Mustang III
sija 3.

Ensimmäiset minun puoliksi järkätyt ja kisattu kilpailut kotitallilla!
Kesä oli suht tiukkaa kalenterissa, joten omat harkkakisat siirty näinkin myöhään. Ratapiirustus tehtiin edellisenä iltana ja ruusukkeet haettiin tänä aamuna, muttaah.

Toimin kirjurina omaan vuorooni saakka, eli luokat korotettu puomi ja 50cm. Kaikki ratsasti tosi hyvin tai ainakin yritti!
Otin ihan relax koska mulle laitettiin ja verryteltiin hevonen, nimittäin Muse hyppäsi myös 50cm luokassa Anskun kanssa ja 70-80cm luokan Roosan kans. Ei tarvinnut turhia jännitellä ku kyse oli kuitenkin omasta tallista, katsomo oli täynä tuttuja ja tiesin voivani luottaa Museen sata prosenttisesti omalla kentällä.

En jaksanut turhia ottaa verryttelyä ettei Muse väsyisi, tesmasin miten laukka pyörii ja hypätessä että jalkkarit on hyvällä mallilla. Kuvia kun kattelee niin vähän lyhyeksi jalkkarit meni, kun oon melkein kaulalla.. :D

Olin viimeinen luokassa, päätin että kaikki tai ei mitää! Ekan jälkeen näytin että loppuun asti mennään ilman stoppeja ja lujaa ja tämä tapahtuikin, tiet oli tosi hyvät ja energinen Muse puski eteenpäin minkä pienistä jaloistaan pääsi. Tiukoista kurveista huolimatta Muse hyppäsi hienosti ja saatiin aikaiseksi toisiksi nopein aika, joskin viitos esteen puomi tippui ja tämä rike vei meiltä ykköspaikan.

Tosi ylpee pallerosta kun jaksoi noin hyvin vielä kolmannen radan ja meidän yhteispeli oli ihan omaa luokkaansa, molemmat oli täysillä mukana mitä ei ulkopuolisissa kisoissa oo vielä joka kerta.Seuraavaksi nähdään Takkulassa harjoituskoulukisojen muodossa, edellisenä päivänä kun ensin vähän hypätään Tiinan valmennuksessa? ;)

1 kommentti

  1. Jes, super hienolta näytätte! :) Onnea ruusukkeesta!

    VastaaPoista