21. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla!
Käytiin sunnuntaina katsastamassa Hevoset Stadikalla -tapahtuma Olympiastadionilla Helsingissä. Kaiken kaikkiaan oli ihan jees!

Kovin suuri pettymys kolmeen asiaan - Vepsän lännenratsastus näytökseen, parkkipaikkoihin ja myyntikojuihin.
1. Vepsän lännenratsastus näytös oli videon pätkä screenillä ja Vepsä hevosen selässä selitti mitä teki milloinkin videolla. Ensinnäkin Vepsän äänestä (niin kuin ei oikein kenenkään äänestä) saanut kaijuttimista mitään irti ja toiseksi mä odotin näkeväni kunnon länkkäri shown ihan livenä. Jotain ukko pyöri hevosensa kanssa ympyrää, kamoon mäkin osaan kyseisen tempun Musen kanssa.
2. Parkkipaikkoja oli rajoitetusti. Ymmärrettävää. Niinpä mentiin bussipysäkille jossa oli peitetty pysäköintimerkki ja sakot siitä kuitenkin napsahti - niin kuin lähemmäs sadalle muullekkin. Ja henkilökuntaparkit oli tyhjillään..
3. Myyntikojut oli ylihinnoiteltuja! Kojuja oli ihan mukava määrä ja nämä aika perusputiikit oli siellä, Hööks, Horze yms ja muutama uus tuttavuus. Kuitenkaan mitään alejuttuja ei ollut ja muutenkin tuotteet aika mitättömiä. Alekoreista löytyi vaan ihan turhaa, kuten pinteleitä sekä suojia jotka näytti siltä että nippaset sormella niin ne on säpäleinä. Keskellä myyntikojukujaa oli joku turha ukko joka huusi kokoajan korvaan. Lisäksi myyntikojut oli vähän turhan lähellä toisiaan ja ahtaasti ihmiset tungeksi pahemmin kuin esim. Tampereen hevosmessuilla.


No mutta negatiiviset puolet siinä, hyvää reissussa oli ehdottomasti seura. ;D Sekä se että katsomosta riippumatta näkymä kentälle oli tosi hyvä! Katsottiin Unikulma ja Volkswagen -kisat kokonaan, sekä puolet ponien kisasta. Katsottiin myös tylsä valjakkokisa ja turhaakin turhempi Vepsän näytös.

Penina osti mulle synttärilahjaksi harjapakin Kisselle, kerranki löyty kirkkaan vihreä pakki ni olihan se pakko vinkua itselleen..6 kommenttia

 1. No kannatti jättää auto luvattomalle paikalle. :D Tyhmyydestä sakotetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pysäköintikieltoa ei ole, minusta siihen voi ajaa. (: Järkkärikin sanoi että jättäkää siihen..

   Poista
  2. No kiva järkkäri! :D Oisit vieny sakkolapun sille?

   Poista
  3. Ajateltiinkin valittaa asiasta. :/

   Poista
 2. Oliks MIESTEN vessaan ruuhkaa?

  VastaaPoista