16. lokakuuta 2012

Tamma- ja varsanäyttelyt Hingunniemi 26.9.2012

Venyipä tämän kirjottaminen, olin leikkauksessa tuollainen 2 viikkoa sitten, niin olen vain levännyt tämän ajan.

--

Olipa kerran ekat koulun näyttelyt joihin siis pääsin osallistumaan. Oli kyllä melko olematon päivä, en saanut hyviä kuvia, oli kylmä ja väsy sekä päivän työnkuvaani kuului yhden kahvikupposen heittäminen tuomarille. Kaikenkukkuraksi olisin mieluummin ollut tunneilla, koska juuri keskiviikko aamuisin on tässä jaksossa käyttövarustetta, joka on tällä hetkellä lempiaineeni ja olisin saanut tehtyä riimunnarun valmiiksi, mitä oon koulun alusta alkaen nyt tehnyt näillä tunneilla.

Koulumme hevosia näyttelyissä oli;
Funkel Gilda, pisteet 38, 2 palkinto
My Diamond, pisteet 39, 2 palkinto
Pretty Woman III, (josta ei juuri nyt löytynyt tuloksia)
Tahiti, pisteet 40, 1 palkinto

Tahiti ei kuitenkaan päässyt best in show:hun koska käyttäytyi niin vaikeasti mittaustilanteessa, vaikka näyttelyt pidettiin kotona.

Alla oleva kuva on paras jonka onnistuin nappaamaan minun kamerallani, minun taidoillani, minun putkellani. Ongelmahan on se että näyttelyt pidettiin maneesissa, mutta siltikin hei. Koulumme maneesi on kuitenkin tosi valoisa joidenkin maneeseihin verrattuna ja kuvattavat hevoset olivat lähellä katsomoa. Ehkä pitäisi välillä opetella harjoittelemaan kuvaamista myös sisätiloissa, koska tallista en saanut yhtään ei-heilahtanutta kuvaa saatika sitten näyttelyiden liikkuvista hevosista.


4 kommenttia

 1. LISÄÄÄÄ!!!

  VastaaPoista
 2. Diivaa ei esitetty ollenkaan, taisi ontua juuri tuolloin. Ja olihan siellä vielä koulun hepoista Como la Flor eli Kukka :)
  Ja koulun maneesihan on pimeä ku mikä, varsinkin illalla kun ulkoakaan ei tuu yhtään valoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenköhä mä kukan missasin! :D mut kiitti infost.

   Poista