15. joulukuuta 2015

Blogiexpo2015

Kuukausien työ on saatu päätökseen ja sangen onnistuneesti! Lauantai 12.12. päätti Playsson.netin vuoden ja oli ihanaa nähdä miten moni ihminen halusi tehdä päivästä täydellisen. Blogiexpo2015 oli ensimmäinen laatujaan ja se huomioon ottaen, päivä oli menestys. Itseäni jännitti aikalailla, mutta ihan turhaan. Mun tehtävänä oli tekniikka, joka yleensä lopettaa toiminnan juuri kriittisellä hetkellä. Messukeskuksen äänentoisto ja videotykki olivat yksinkertaiset ja homma toimi. Alkuun ääni kiersi, mutta lopuksi saatiin sekin ongelma piiloon. Tekniikan lisäksi olin mukana muotinäytöksessä ja bloggaajien tietovisassa.

Alotetaas alusta.. Perjantaiksi olimme meidän tiimille varannut läheisestä hotellista yhteisen huoneen. Ennen kirjautumista kävimme katsomassa messukeskuksella tekniikan ja teippasimme näytteilleasettajille omat alueensa. Isoin työ oli roudata ylimääräiset tuolit seminaaritilasta pois. Alkuyöstä vielä viimeisten kuvien lataus koneelle ja kello 00 jälkeen nukkumaan. Hotellimme oli mukava ja lämminhenkinen, varmaan mennään toistekkin jos on Tampereelle myöhemmin asiaa.

Kuva: Jenny Snellman

Kuva: Emmi Ylimäki

Kello kuudelta herätys ja eikun ylös sängystä. Seitsemältä päästiin sisälle ja ruvettiin laittamaan heti expoa pystyyn. Vip- ja ennakkopassit esille, vip-kassien pakkaus, Playsson.netin oma piste kasaan. Kaikki oli valmista hyvissä ajoin myös muiden expopisteillä, vaikka erityisesti Keravan Horse & Riderilla ja Just Dressagella oli paljon tavaraa messissä. Ohjelma alkoi 9:30, jolloin ihmisiä oli vielä vähän. Pikku hiljaa ihmisiä valui paikan päälle, kaiken kaikkiaan expossa kävi n. reilu 100 ihmistä.

Ohjelmat meni nappiin kaikinpuolin. Meillä oli tunti vähemmän aikaa kun alunperin piti, jonka vuoksi jouduttiin tiivistämään ohjelmaa. Siitä huolimatta yleisö oli alusta saakka mukana ja heille tarkoitetut penkit oli jatkuvasti täynnä. Itsellä meni vähän ohi koko ohjelma, koska keskityin siihen että tekniikka pelitti, joululaulut soi taukojen aikana ja blogigaalassa saatiin "gaalamaisesti" blogien bannerit taustalle. Olemme saaneet paljon kehitysideoita ja sellaisia olemme keksineet itsekkin aikalailla, näiden kanssa on helppo lähteä miettimään ensi vuodelle vielä parempaa Blogiexpoa!

Kiitos Playsson.netin tiimi, Kaktu, Aada, Anniina ja Jilla sekä kaikki näytteilleasettajat! Alla vielä Jillan kuvaama ja tekemä videokooste päivästä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti