31. tammikuuta 2015

Sairaalassa

Leikkaukseni oli 20. päivä, olen nyt maannut lähes 2 viikkoa pedissä. Ylösnousemisesta saatika kotiin lähdöstä ei ole ollut puhetta.
Elmo on liikkunut silloin tällöin Roosan toimesta, Peninakin on luvannut mennä selkään. Peninan pitäisikin ruveta opettamaan parempia väistöjä sekä avoja ja sulkuja ruunalle.
Meillä oli pientä satulaongelmaa, myin Elmon koulusatulan pois kun se ei enää istunut Elmolle eikä ole koskaan sopinut Bambelle tai Kisselle. Ostettiin Peninan kanssa yleissatula (jonka merkkiä en muista) ja Daslön koulupenkki. Tykkäsin koulupenkistä, mutta 16,5 tuuman penkki on kyllä liian pieni mulle. Yleissatula on 17" ja se on nyt Elmolla. Pureudun koulusatulan etsintään kun kotiudun, harkinnassa ainakin Cliff Barsny Kanter.
Memmu ei ole vielä käynyt, rupean hänen kanssaan sopimaan myös ratsastuksia kun pääsen kotiin.
Roosa on alustavasti menossa Wahlmanin ja Norilon estevalmennuksiin, niin pääsee vähän hyppäilemäänkin ruuna.

Ja mikä hienointa, ostettiin Peninan kanssa kahden hevosen traileri, Fredi merkiltään. En ole itse sitä päässyt vielä edes näkemään. Siihen olisi tarkoitus tilata tarroja.

Kuvassa myös meidän uusi Saab <3

Alla vielä kaksi hyppyvideota jossa Elmo menee vähän isompia esteitä kun on tottunut ratsastajan kanssa menemään. Ruuna on joka hyppypäivän jälkeen selkeesti itsevarmempi itseensä, koulutreenien jälkeen ei samanlaista fiilistä olla vielä saatu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti