27. elokuuta 2013

VEKARA 18.8.

VEKARA 18.8.-13
HeC; Aikuisohjelma
Alex - Mustang III

Tavote oli päästä läpi ja salainen tavotteeni oli 55%. Lähelle päästiin!
Meiltä lähti Pyyrylään Nanna ja Muse; Henna ja Roosa Nannalla, minä ja Janita Musella. Nanna vain aikuisohjelman, Muse pääsi Janitan kanssa myös Helppo B -ohjelman.

Päivää ennen pistettiin hevosautoon heinät sekä purut ja pakattiin kisakaappiin hevosen varusteet. Omat katottiin toisiin kasseihin ja vielä katoin kameroiden muistikortit tyhjiksi ja akut täyteen.

Aamulla ruokittiin hevoset ja pistettiin muut pihalle. Harjattiin hevoset, laitettiin suojat ja autoon. Eksyttiin kerran matkalla, mutta perille ehdittiin ajoissa. Minä ja Roosa oltiin 9 ensimmäisen joukossa, joten laitettiin suoraan Nana ja Muse kuntoon kun oltiin ensin käyty maksamassa.
Verryttely tapahtui maneesissa ja sielä sai olla kerrallaan 8 ensimmäistä, joten pienen hetken päästä pääsin itsekkin sinne.

Muse tuntui verryttelyssä kivalta, ettei poni väsyisi liikaa, otin sen vain rennoksi ravissa ja muutamia laukannostoja sekä loppuun temponmuutoksia että Muse pysyisi hereillä - ponilla kun on taipumusta jähmeilyyn kouluradalla.
Molempia vähän jännitti ja ihan parasta ei annettu, mutta ensimmäisiksi mun koulukisoiksi niin meni tosi hyvin! Mitään ongelmaa ei tullut, muistin radan tosi hyvin ja Muse kulki mieluusti.


En muistanut vaatia Muselta yhtään muotoa, mietin vaan että poni kulkisi muuten rennosti ja etten mokaa koko juttua radan unohduksella. Myös tiet olivat vain sinne päin ja ekaa laukkaa en muistanut valmistella yhtään.
Arvostelupöytäkirjassa maininta mm tarkemmat tiet, ei lisäystä, rikkoi laukan, ja ulos asettaminen laukassa. Yksi kolmonen tuli myöhäisestä laukasta, neloset tuli laukan rikkomisesta raville ja kun ei tullut temponlisäystä. Loput olivat viitosta ja kuutosta, yksi seiska.

Loppujen lopuksi tulos oli 113 pistettä, 53,8%, sija 11/15. Oon tosi tyytyväinen poniin ja varsinkin itseeni! Tästä on hyvä jatkaa ja loppuvuodeksi on tulossakin ainakin kahdet vaiko kolmetkin koulukisat joihin olisi tarkoitus mennä.


1 kommentti

  1. Haluaisin kuulla Kissestä taas jotain .!:)

    VastaaPoista