6. heinäkuuta 2013

HäkRa 6.7.

HäkRa 6.7.-13 
50-60cm 
Alex - Mustang III

Realistinen tavoite oli ettei oltais viimeisiä - mutta toisin kävi. Hylky tuli kahdesta tottelemattomuudesta, jota osasin odottaakkin.
Muse oli laiska verkassa, mutta reipastui loppua kohden. Radalla hyppättiin laiskasti ja epävarmasti ykköseste ja toisena oli epämääräisen näköinen johteellinen heppakuvioinen pysty johon tiesin tökkäävän koska hevonen kulki niin hitaasti ja itseä jännitti sen verran, sekä se ettei Muse pahemmin innostu erikoisemmista esteistä.
Kun ei onnistunu, hätäilin ja hermostuin toisella yrittämällä - uusi tökkäys samaan esteeseen.
Hylky ja kolmannella kerralla mentiin ravissa ja tökättiin koska hämmennyin kun en puolessa välissä matkaa ollut varma saataisiinko edes hypätä enää estettä.

Maksoin 15 euroa siitä että hyppäsin yhden esteen, mutta myöhemmin Jesse hyppäsi hienosti koko 80cm radan Musella vaikka uusintaan ei siinäkään päästy. Vähän pettymys tuli kun esteet kotona kuitenkin on mennyt paremmin ja ei päästy koko radan makuunkaan kun se oli jo ohi.

Mutta uus yritys Nastolassa kun mennään 60cm ja 70cm! Siinä jos pääsisi näyttämään kummalliset esteet 60cm radalla, niin osaa varautua 70cm.

©Emma Niemelä

2 kommenttia

  1. Menetteko Ratsutalli Uusmattilaan Nastolaan kisoihin? Muse asui ennen siella! :*

    VastaaPoista