11. heinäkuuta 2016

Kesäloma ohi, pöh

Niin oma, Maunon kuin bloginkin kesäloma on päättynyt. Meillä oli kesäloman aikana muutto ja showroomin avajaiset, ja vaikka en ollut töissä, en kerennyt ratsastaa tai tehdä mitään muutakaan fiksua. Näinpä Mauno sai suunnitellun viikon sijaan lomailla 3 viikkoa, joka näytti passaavan ruunalle. Silloin tällöin käytiin hölkkäilemässä tai juoksutin Maunon, ettei ihan joutuisi vain seisomaan. Ajattelin että Mauno paisuisi suunnattomasti, mutta näemmä tämä suokki ei ole taipuvainen lihomiseen. 


Nyt siis showroomin avajaiset on ohi ja siispä myymälän puoli on siistissä kunnossa. Talli ja meidän oma talo on vielä vähän räjähdyksen alla, varsinkin edellä mainittu. Nyt rupean vihdoin laittamaan tallia, onneksi maksavat asiakkaat tulevat vasta elokuussa. 

Lomalla kengitin hevosia enemmän kuin laki sallii, vaikka lupasin itselleni etten tekisi työreissuja kauheasti. Sen lisäksi olin Rexillä ratsastamassa viimeisessä Playsson.net Fair Play Cupin -osakilpailussa. Palaveerasimme Vetcaren ja St.Hippolytin kanssa. Linnea kävi hieromassa Maunon. Tuomaroin Kisamatkalla Championissa. Kävimme retkellä Ratsukievarissa, Viron Saarenmaalla. 

Näistä pitäisi kehittää postauksia ja uusia ideoitakin kutkuttelee aivokopassa. Vitsit kun olisi vain enemmän tunteja päivässä! Tosiaan, seuraavaksi kysymyspostauksen kysymysten kimppuun ja pohtimaan että mistä lähtisi ensimmäisenä kesälomaa avaamaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti