19. maaliskuuta 2014

Palkintoja satelee!

Horse Fair meni ja tuli, päivitystä siitä odotellessa.. Viime viikko on mennyt pakkailuissa, muutossa ja töissä. Nyt alkaa uusi koti Orimattilassa olla valmis, nyt pitäisi vielä saada Kisse lähemmäksi. Töissä teen n. 10 tunnin päiviä ja illalla ei ole jaksanut edes miettiä koneen avaamista.. Pari uutta kengitysasiakastakin on tullut!

Kukaan ei uskaltanut tulla sanomaan "moi" sunnuntaina Horse Fairissa, jonka ansiosta sain pitää palkinnon itselläni! :D
Sen sijaan kuvakilpailun voitti jasmin alla olevalla kuvalla! Laitappa osoitetta sähköpostiin (alex@playsson.net) niin saadaan palkinto postiin.


5 kommenttia

 1. Minnepäin Orimattilaa muutat? Jäätkö Orimattilaan vai palaatko vielä Palomäelle? Teetkö Olassa kengityshommia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutin ihan keskustaan, jos tiedät niin ihan lähellä meitä on Lidl ja S-market. Ei sitä tiedä mitä elämä tuo tullessaan, mutta tarkoituksena nyt olisi kuitenkin olla täällä ainakin siihen saakka että saan hoidettua auton itselleni ja käytyä kengityksen ammattitutkinnon. Jospa sitten vois miettiä vaikka kokonaan omaa tallia.. (: Olassa mulla ei ole kengitysasiakkaita, täällä on sen verran paljon noita ravikengittäjiä!

   Poista
 2. Onko orimattilassa mitään tallia mihin veisit Kissen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon talleja, mutta kaikissa täyttä.. Yksi olisikin, mutta liian kallis ja ei sekään käynyt että voisin alentaa vuokraa tallitöillä.. En oikeastaan tartteisi kuin katon hevoselle pään päälle, kaiken muun voisin ite hoitaa. (:

   Poista
 3. Muutatko yksin Orimattilaan vai? :)

  VastaaPoista